Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη η «Πορεία για τη δικαιοσύνη» που είχε ξεκινήσει από την Άγκυρα! (εικόνες)

Η «Πορεία για τη Δικαιοσύνη», που ξεκίνησε την 15η Ιουνίου από την Άγκυρα και στην οποία ηγείται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας για να διαμαρτυρηθεί για την φυλάκιση ενός βουλευτή του, έφθασε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Στο κάλεσμα του διοργανωτή της κινητοποίησης, του ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ανταποκρίθηκε ένα μεγαλειώδες πλήθος, το οποίο κατέκλυσε σήμερα τους δρόμους όντας ορατό από πολύ μακριά, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Το CHP έκανε λόγο για 45.000 ανθρώπους που πήραν μέρος στη πορεία.

Μοναδικό σύνθημα στα χείλη όλων: «Δικαιοσύνη».

Οι συμμετέχοντες διένυσαν μια απόσταση άνω των 400 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης την τουρκική πρωτεύουσα. Η πορεία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή με μια συγκέντρωση στο Μαλτέπε, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά από την φυλακή όπου βρίσκεται έγκλειστος από την 14η Ιουνίου ο Ενίς Μπερμπέρογλου, βουλευτής του CHP ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών, διότι αποκάλυψε κρατικά μυστικά.

«Σήμερα, εισερχόμαστε στην Κωνσταντινούπολη και είμαι πανευτυχής» δήλωσε σήμερα ο Κιλιτσντάρογλου, εκφράζοντας ικανοποίηση διότι σε «μια μακρά διαδρομή δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματίας».

Ενώ το πλήθος διέσχιζε μια βιομηχανική ζώνη, πολλοί εργάτες βγήκαν από τα εργοστάσια ή στα παράθυρα για να χαιρετίσουν τους συμμετέχοντες και να τους χειροκροτήσουν. Επιπλέον, ηχούσαν οι κόρνες διερχόμενων αυτοκινήτων σε ένδειξη συμπαράστασης από τους οδηγούς.

«Μαζί, αυτήν την Κυριακή 9 Ιουλίου, θα ολοκληρώσουμε την πορεία μας» είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

Δεν θα τελειώσει «όμως η αναζήτησή μας για Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Tags
Back to top button