Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έφτασαν τα λείψανα του Αγίου Λουκά του ιατρού στον Πειραιά

Το ιερό λείψανο κόμισε στον Πειραιά, από την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, μαζί με ιερομονάχους από το Μοναστήρι του Τρικόρφου, όπου φυλάσσεται το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά.

Το ιερό λείψανο υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού ο Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου με τη συνοδεία των εφημερίων του Ναού.

Το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού θα παραμείνει στον Ιερό Ναό για προσκύνημα, ευλογία και αγιασμό των πιστών μέχρι και τις 13 Ιουνίου 2024, όπου ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από το πρωί έως το βράδυ.

Τις ημέρες αυτές ο Γέροντας Νεκτάριος καθημερινά από το πρωί στις 10:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι θα εξομολογεί και θα σταυρώνει τους πιστούς με το Τίμιο Ξύλο. Επίσης όλα τα απογεύματα στις 7:00 θα πραγματοποιεί εσπερινά κηρύγματα και εν συνεχεία θα σταυρώνει με το Τίμιο Ξύλο όλους τους πιστούς.

** Συγκοινωνία για τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς: Λεωφορείο: 040, 049, 130, 217, 229, 300, 904, Α1, Β1, ΤΟΜΕΑΣ Δ (Πλατεία Κοραή)

218, 500, 904, 906, 909, 915, ΤΟΜΕΑΣ Ε (Δημοτικό Θέατρο)

Προαστιακός: Π2Α

Μετρό: Μ3 (Δημοτικό θέατρο)

Τραμ: Τ7 (Δημαρχείο)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού: Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς Καραϊσκου 109, Τ.Κ. 185 35, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4178178

Tags
Back to top button