Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρυτανία: Ηλικιωμένος βοσκός εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα

Ειδικότερα, ο άτυχος ηλικιωμένος το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου είχε μεταβεί στο κτήμα του προκειμένου να πάει τα ζώα του να βοσκήσουν, όπως ακριβώς συνήθιζε να κάνει κάθε ημέρα.

Ωστόσο, ο άτυχος ηλικιωμένος δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα οι δικοί του να τον αναζητούν χώρις κάποιο αποτέλεσμα.

Την Κυριακή του Πάσχα και έπειτα από εκτεταμένη επιχείρηση των αρχών, όπου συμμετείχαν και εθελοντές από την Ευρυτανία αλλά και πολλοί κάτοικοι του χωριού του 86χρονου, εντόπισαν τον άτυχο ηλικιωμένο σε χαράδρα, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του, σε ακτίνα 6 χιλιομέτρων από το χωριό.

Οι διασώστες σε συνεργασία με τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος ανέσυραν τη σορό του ηλικιωμένου, ενώ τα αίτια κάτω από τα οποία ο 86χρονος έχασε τη ζωή του διερευνούν οι αρμόδιες αρχές.

Tags
Back to top button