Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφοδος της Κτηματικής Ρόδου για αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές για συναυλία σε παραλία της Ρόδου

Αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές σε δημόσιο χώρο διαπίστωσε η Κτηματική υπηρεσία Ρόδου η οποία πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο σε χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού το Σάββατο 26 Ιουλίου.

Οι αυθαιρεσίες έγιναν από τους διοργανωτές χωρίς βεβαίως να έχει οποιαδήποτε ευθύνη ο τραγουδιστής.
 
Ο έλεγχος της Κτηματικής Ρόδου έγινε κατόπιν κινητοποίησης της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών και όπως  έγινε γνωστό η  αυθαίρετη και παράνομη ανέγερση μεταλλικής κατασκευής στηριζόμενη σε ξύλινο δάπεδο  είναι τοποθετημένη, χωρίς καμία άδεια, σε χώρο που είναι ιδιωτική περιουσία του δημοσίου, εκτός αιγιαλού.

Η κατασκευή δεν είναι σταθερή. Είναι μετακινούμενη αλλά βαριά και για την απομάκρυνσή της ζητήθηκε ήδη από τους ελεγκτές της Κτηματικής υπηρεσίας η συνδρομή του δήμου για να απομακρυνθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος από τον διοργανωτή της εκδήλωσης είναι ποινικό αδίκημα και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του protothema.gr, για την κατάληψη του συγκεκριμένου χώρου οι διοργανωτές  δεν ζήτησαν από κανέναν άδεια και δεν πήραν παραχώρηση ούτε άδεια από κανέναν!

Για τον λόγο αυτό η Κτηματική Ρόδου ζήτησε εγγράφως από την αστυνομία την άμεση επέμβαση της, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.   

Tags
Back to top button