Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ευχές Μητροπολίτη Χαλκίδος για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τον Ενοριακό Ιερό Ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, όπου χοροστάτησε στον Όρθρου και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Εφημέριο της Ενορίας Οικον. Χαράλαμπο Ραμαντανακή και τους Διακόνους Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος και αναφέρθηκε ερμηνευτικά στην σημερινή ευαγγελική περικοπή (Λκ 8, 5-15) και τελειώνοντας συνεχάρη τον π. Χαράλαμπο για το πνευματικό και ποιμαντικό έργο του στην Ενορία.

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ο π. Χαράλαμπος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στην Ενορία.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό της νέας Κατηχητικής Χρονιάς ενώ τα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας δώρισαν  μία ανθοδέσμη εις ένδειξη σεβασμού και αγάπης προς τον Ποιμενάρχη τους, ο οποίος και επαίνεσε τα παιδιά για την συμμετοχή τους στη Θεία Λειτουργία και στο Κατηχητικό της Ενορίας τους, το οποίο αποτελεί όφελος στην πορεία της ζωής τους.

Μεταξύ των εκκλησιασθέντων πιστών, παρέστησαν και ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Αλεξανδρή, τήρουμένων των υγειονομικών διατάξεων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Tags
Back to top button