Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Μητροπολίτη Κυδωνίας Δαμασκηνού

Αγωνιστής και αυτή τη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός απέναντι στον δύσκολο ιό του covid-19, κατάφερε πριν από λίγο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονταν τα δύο τελευταία 24ωρα, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Στην οικία του συνεχίζει την κατά τον νόμο παραμονή του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί την Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων τονίζοντας την άοκνη εργασία τους στον άνισο και δύσκολο αγώνα, χωρίς όμως να χάνουν τη θυσιαστικότητα και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπό τους.

Τους  οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και το δώρο μας ας είναι η συμμόρφωσή μας στις εντολές της πολιτείας.
Οι άνθρωποι αυτοί αψηφούν οικογένεια, ξεκούραση, και κάποιοι έχουν γίνει θύματα της ασθένειας, κυρίως όταν δεν είχαν ακόμη εμβολιαστεί για ένα ολόκληρο χρόνο συνεχίζοντας να προσφέρουν τη ζωή τους στον ασθενή.

Παράλληλα ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές, ευχόμενος να έχουν καλή ανάρρωση όλοι όσοι ασθενούν, ιδιαίτερα με covid 19 και όσοι νοσηλεύονται ο Θεός να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους.Προσοχή Είναι πολύ ύπουλη ασθένεια. Μέχρι τότε χρειάζεται προσοχή από όλους μας.

Tags
Back to top button