Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφηβοι εκτός ελέγχου: 14χρονοι στη Θεσσαλονίκη έκλεισαν συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου και τον βιντεοσκοπούσαν

Μια φρίκη έζησε στα χέρια των συμμαθητών του 14χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, τρεις 14χρονοι εγκλώβισαν τον ανήλικο στις τουαλέτες του σχολείου και τον απείλησαν. Μάλιστα, ένας από τους τρεις φέρεται να βιντεοσκοπούσε τα όσα αποτρόπαια συνέβαιναν, με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα κινητά των τριών 14χρονων κατασχέθηκαν και θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι τρεις νεαροί έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές αρχές. Κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, απειλής κατά συναυτουργία, παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.
 

Tags
Back to top button