Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ζω ένα όνειρο» - Τι της είχε πει η προπονήτριά της

Απογείωσε την ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση και ανέβασε τον εαυτό της και ολόκληρη την Ελλάδα στους επτά ουρανούς η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που κατέκτησε το ιστορικό μετάλλιο στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η Ευαγγελία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του παγκόσμιου βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Σόλο και η ίδια μίλησε για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είπε ότι τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τις στιγμές, το αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες, αλλά αυτό που συγκλόνισε ήταν η αποκάλυψη ότι η ομοσπονδιακή προπονήτρια ανάμεσα στα άλλα που τις είχε πει για να την πείσει να παραμείνει στην ενεργό δράση μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν η φράση «Μείνε, μη σταματήσεις, θα σε κάνω παγκόσμια».

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Χάλκινο μετάλλιο στο σόλο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Βουδαπέστης

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Πλατανιώτη:

«Ζω ένα όνειρο. Είμαι πολύ χαρούμενη, έκλαψα και δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω ακόμα αυτό που συνέβη. Είναι ιστορικό, ανεπανάληπτο. Έγινε πραγματικότητα κάτι για το οποίο δούλεψα σκληρά εδώ και πολλά χρόνια. Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω τις στιγμές. Με τον άλλο τρόπο η ζωή στα δίνει πίσω όσα αξίζεις, εάν έχεις παλέψει σκληρά. Περάσαμε δύσκολα κατά τη διάρκεια των περσινών Ολυμπιακών Αγώνων και μετά. Πήρα ένα διάλειμμα και στη συνέχεια σκέφτηκα αν πρέπει να σταματήσω. Ζήτησα να απέχω από τα ομαδικά αγωνίσματα, ώστε να εστιάσω την προσπάθειά μου σε Σόλο και Ντουέτο και η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα το δέχτηκε μετά χαράς. Θυμάμαι ότι, στις συνομιλίες μας για το αν έπρεπε να σταματήσω ή να συνεχίσω, μου είχε πει ανάμεσα στα άλλα: «Μείνε, μη σταματήσεις κι εγώ θα σε κάνω παγκόσμια». Δεν με άφησε να σταματήσω και την ευχαριστώ.

Ευχαριστώ επίσης όλους όσους με στήριξαν και την Ομοσπονδία. Δουλέψαμε σκληρά και σε δύσκολες συνθήκες αυτή τη σεζόν και πετύχαμε τον στόχο. Είπα πριν το Παγκόσμιο ότι θα χορέψω σωστά και θα βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και θεωρώ ότι το έκανα. Τώρα για το μέλλον; Βλέποντας και κάνοντας. Άλλωστε, έχω ακόμα κι άλλους αγώνες εδώ».

Tags
Back to top button