Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Ε. Τατάρ: «Δεν υπάρχει λύση ομοσπονδίας πλέον στην Κύπρο»

Το θέμα της ομοσπονδίας έκλεισε μετά την ανάληψη της «προεδρίας» του ψευδοκράτους από τον ίδιο, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της λεγόμενης «προεδρίας» στα κατεχόμενα, μιλώντας στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία του τουρκικού δήμου Çukurova, που βρίσκεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ επανέλαβε πως είναι υπέρ μιας συμφωνίας, που να βασίζεται «στην ύπαρξη δυο χωριστών κυρίαρχων και ισότιμων κρατών», που να υφίστανται το ένα δίπλα στο άλλο.

Είπε πως είναι ικανοποιημένος επειδή, όπως είπε, «αυτή η νέα πολιτική που η Τουρκική Δημοκρατία, μη κυβερνητικοί οργανισμοί και πολιτικά κόμματα υποστηρίζουν εδραιώνεται και υιοθετείται σε ένα μεγάλο βαθμό».

Ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε εκ νέου πως στην Κύπρο «υπάρχουν δυο λαοί. Σεβόμαστε τους Ελληνοκύπριους. Αλλά θέλουμε και εμείς να τυγχάνουμε σεβασμού. Εάν είναι να υπάρξει συμφωνία στην Κύπρο, τα εγγυητικά δικαιώματα της Δημοκρατίας της Τουρκίας και η στρατιωτική της παρουσία πρέπει να συνεχιστούν».

Είπε, ακόμη, πως χρειάζεται να εργάζονται για να ενδυναμώνουν τους πολιτιστικούς και οικονομικούς δεσμούς με την Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της αντιπροσωπείας στον λεγόμενο «πρωθυπουργό», Φαΐζ Σουτσούογλου, αυτός είπε πως η «κυβέρνηση» επικεντρώνεται στον στόχο του να γίνει το ψευδοκράτος οικονομικά αυτόνομο.

Ανέφερε, ακόμη, πως «η ομοσπονδία δεν αποτελεί πλέον επιλογή που είναι στο τραπέζι για την κυβέρνηση και τον πρόεδρό μας».

 

Tags
Back to top button