Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο κρούσματα ελονοσίας εμφανίστηκαν στο Μετόχι Αχαΐας

Κρούσματα ελονοσίας εμφανίστηκαν στο Μετόχι Αχαΐας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.gr τα κρούσματα εμφανίστηκαν στο Μετόχι Αχαΐας ενώ το τοπικό κέντρο υγείας ανάρτησε σχετική ειδοποίηση-ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα ο βοηθός περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας πως προσβλήθηκαν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τον κ. Χαροκόπο, οι δύο γυναίκες, μια Ελληνίδα και μια αλλοδαπή, νοσηλεύτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ενώ ήδη έχουν πάρει εξιτήριο και βρίσκονται στα σπίτια τους, καλά στην υγεία τους.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ενημέρωσε πως οι αρμόδιες διευθύνσεις της Περιφέρειας έχουν ξεκινήσει τους ψεκασμούς, ώστε να καλυφθούν όλες οι περιοχές.

Τέλος, όσον αφορά τον οικείο δήμο, από αύριο, Δευτέρα θα ξεκινήσει πρόγραμμα ψεκασμών σε όλες τις περιοχές αρμοδιότητας.

Tags
Back to top button