Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο φορές είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα ο 37χρονος αστυνομικός που έπεσε νεκρός στο Παρίσι – Βοηθούσε εθελοντικά σε καταυλισμούς προσφύγων

Ο 37χρονος αστυνομικός Ξαβιέ Ζιγκελέ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έπεσε νεκρός από τα πυρά του δράστη της επίθεσης στο Παρίσι, ήταν ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Μάλιστα, αρκετοί φίλοι του μίλησαν στο περιοδικό Marianne και αποκάλυψαν μία πτυχή της αστυνομικής του καριέρας που είχε άμεση σχέση με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο νεκρός αστυνομικός είχε ταξιδέψει εθελοντικά δύο φορές στην Ελλάδα για να βοηθήσει σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

Tags
Back to top button