Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική διάσωση εργάτη: Κρεμάστηκε από ύψος 8 μέτρων και σώθηκε χάρη στην… αγκαλιά περαστικού! (video)

Δραματική, εντυπωσιακή αλλά τελικά άκρως αποτελεσματική ήταν η επιχείρηση διάσωσης ενός εργάτη ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο κενό από ύψος τριών ορόφων όταν κατέρρευσε η σκαλωσιά την οποία είχε χρησιμοποιήσει.

Ο περίπου 50 ετών εργάτης είχε ανέβει στη σκαλωσιά για να τοποθετήσει μια διαφημιστική πινακίδα όταν άγνωστο γιατί η κατασκευή κατέρρευσε.

Ο ίδιος κατάφερε να κρατηθεί από μια εσοχή στον τοίχο αλλά γρήγορα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν.

Καθώς τα σωστικά συνεργεία καθυστερούσαν, δράση ανέλαβε ο 48χρονος Wu Qiang, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σταντμαν σε ταινίες με τον Τζετ Λι.

Σίγουρος για τις δυνατότητες του ο 48χρονος στάθηκε κάτω από τον εργάτη ενώ οι άλλοι περαστικοί προσπαθούσαν να βρουν μαξιλάρια για να δημιουργήσουν κάποιου είδους στρώμα σε περίπτωση κατά την οποία ο εργάτης έπεφτε από το ύψος των περίπου 8 μέτρων στο οποίο βρισκόταν.

Κάποια στιγμή ο εργάτης δεν άντεξε και άφησε τα χέρια του με τον Wu να τον αρπάζει στον αέρα και να τον σώζει ελάχιστα εκατοστά πριν πέσει στο έδαφος.

Σοκαρισμένος ο εργάτης λιποθύμησε στα χέρια του σωτήρα του αλλά μετά από ένα λεπτό βρήκε τις αισθήσεις του και η περιπέτειά του έλαβε τέλος.

Tags
Back to top button