Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δρ. Luc Montagnier: Πώς Μπορούν τα Δεδομένα DNA που Αποκτούν οι Αρχές Μέσω των PCR τεστ σε Συνδυασμό με το 5G να Επηρεάσει την Ζωή σας.

Στο παρόν άρθρο παρουσιάζεται το πως μπορεί σήμερα να επηρεαστεί η ζωή των ανθρώπων με τα ονομαστικά δεδομένα DNA που αποκτούν οι κυβερνήσεις από τα PCR τεστ σε συνδιασμό με τις υποδομές δικτύου 5G, μέσα από τα ευρήματα ενός πειράματος του Νομπελίστα Δρ. Luc Montagnier ο οποίος συνδίασε την θεωρία Μνήμη του Νερού” του Δρ. Jacques Benveniste και την εφεύρεση του PCR του Νομπελίστα Kary Mullis.

Πώς θα μπορούσαν τα ευρήματα του Montagnier που θεμελιώνουν την τηλεμεταφορά DNA να χρησιμοποιηθούν σήμερα;

Σήμερα βλέπουμε ευρεία, λανθασμένη (και καταδικασμένη από διάφορα δικαστήρια ανά τον κόσμο) χρήση των PCR για τον εντοπισμό μολύνσεων από την επιδημία του Covid. Η επιμονή στην λανθασμένη χρήση κάνει πολλούς να αναρρωτιούνται μήπως τα PCR χρησιμοποιούνται κατ΄ αυτόν τον τρόπο προκειμένου να παρατείνεται η “πλανδημία” και τα περιοριστικά μέτρα που την συνοδεύουν για πολιτικούς λόγους (παγκοσμιοποίηση, ολοκληρωτισμός κλπ).

Αυτό που κατανοείται από το παραπάνω πείραμα είναι ότι γνωρίζοντας το DNA κάποιου και αποκωδικοποιώντας το με PCR, υπάρχουν τα απαραίτητα δεδομένα για να μπορεί να αποσταλλεί σε αυτόν τον άνθρωπο από πρωσοποποιημένη θεραπεία μέχρι μόλυνση, μέχρι και μια αλλεργία στην οποία ο λήπτης είναι ευάλωτος, μέσω ηλεκτρομαγνητικών σημάτων (EMS) που δύναται να παράγονται με το 5G δίκτυο (EMS παράγονται και από τα δίκτυα προηγούμενης γενιάς 2g, 3g, 4g όμως τα προσωπικά δεδομένα DNA που αποκτούνται τώρα ονομαστικά μέσω των PCR, και το 5g που προσφέρει ύψηλή ακρίβεια και δεν.. λαγκάρει.., θυμηθείτε τον τυφλό ποδηλάτη στην διαφήμιση της Vodafone, δίνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για ευρεία εφαρμογή των όσον αναφέρονται στο πείραμα). Αν το συνδιάσουμε και με την αγωγή που έχει κάνει ο Δρ. Yeadon με τον Δρ. Wolfgang για συστατικά βιοεντοπισμού και στειρότητας στο εμβόλιο της Pfizer / BioNTech (mNeonGreen) κατανοούμε ότι οι δυνατότητες που δίδονται πια στις κυβερνήσεις για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων φτάνουν στο έπακρο.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση θα σας βοηθήσει να τηλεμεταφέρεστε ή να εξυγιαίνεται ο οργανισμό σας αυτόματα και απομακρυσμένα και αυτό θα αποτελεί δημόσιο αγαθό υγείας (για ποιούς; για ποιούς; για τους άνεργους, για τους άπορους; Νομίζετε ότι θα κοιμηθεί κανείς με το αυτιστικό του παιδάκι και θα ξυπνήσει και θα το δει θεραπευμένο; Πιστεύετε ότι όλα αυτά αποκρύπτονται για το καλό σας; Τί δείγματα υπάρχουν από τα παγκόσια κέντρα, τις φαρμακευτικές και τις κυβερνήσεις και ειδικότερα την Ελληνική για τον.. φιλανθρωπισμό τους;

Πολλοί συμπολίτες έχουν κάνει έστω και ένα καταγεγραμμένο ονομαστικά PCR και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες δεν δίνουν νέες νόρμες για το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο EMF από το 5G αλλά το αφήνουν στις αρμοδιότητες του κάθε κράτους. Για αυτό τον λόγω είναι πιο επιτακτική η ανάγκη παρά ποτέ για μια πατριωτική κυβέρνηση με κανόνες βιοηθικής καθορισμένους από ανοιχτό δημόσιο διάλογο, αντ’ αυτής των 300 ομοϊδεατών βουλευτών που απαρτίζουν σήμερα την ελληνική βουλή ως υπάλληλοι της Καγκελαρίας (γιατί ουσιαστικά συγκυβερνούν ήδη και οι 300..). Οι περισσότεροι από του 300 δεν έχουν ιδέα για τις συνέπειες των πράξεων/αποφάσεων τους (έχουν μείνει στην ίδια τάξη από τα χρόνια που δεν διάβαζαν ούτε τα μνημόνια που υπερψήφιζαν), ενώ αυτοί που γνωρίζουν αποτελούν τους πιο δόλιους εθνοπροδότες της μεταπολίτευσης.

**Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια σας**

Διαβάστε αναλυτικά το ανατρεπτικό για τις αρχές της βιολογίας και φαρμακολογίας πείραμα που τεκμηριώνει την θεωρία “Η Μνήμη του Νερού”

Η τηλεμεταφορά DNA θεμελιώθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι το DNA παράγει ηλεκτρομαγνητικά σήματα (EMS), μετρήσιμα όταν αραιώνεται σε νερό. Αυτό το σήμα μπορεί να καταγραφεί και να μεταδοθεί ηλεκτρονικά. Το εκπληκτικό είναι ότι, όταν το ηλεκτρομαγνητικό αυτό σήμα αναπαραχθεί στοχεύοντας εκ νέου σε άλλο, διαφορετικό δείγμα καθαρού νερού, ο ηλεκτρομαγνητικός ερεθισμός του μείγματος ενεργοποιεί την διαδικασία παραγωγής DNA, στο δείγμα αποστειρωμένου νερού. Το DNA τηλεμεταφέρεται. Το νερό έχει μνήμη της ζωής.

Αυτό συμβαίνει με το DNA να μπορεί να αναπαραχθεί μέσω αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης PCR, παρά την απουσία του αρχικού DNA στο νέο, καθαρό δείγμα νερού. Η επιστημονική σύλληψη εισήχθη από τον βραβευμένο με Νόμπελ Ιολόγο που ανακάλυψε τον ιό HIV/AIDS Λουκ Μοντανιέ (Luc Montagnier) το 2009.

Θεωρία αυτή είναι συναφής με την “Μνήμη του Νερού”, που διαδόθηκε από τον Jacques Benveniste το 1988.

Ηλεκτρομαγνητικά σήματα από το DNA

Το 2009, ο Montagnier και οι συνεργάτες του δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο: “Τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα παράγονται από υδατικές νανοδομές, που προέρχονται από βακτηριακές αλληλουχίες DNA” στην οποία ανέφεραν ότι το βακτηριακό DNA μπορεί να παράγει ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα (EMS). Το DNA “μιλάει”.

Το πείραμα μεταγωγής DNA

Το πείραμα έγινε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2005 και επαναλήφθηκε και γυρίστηκε για ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ το 2013, το οποίο προβλήθηκε στο γαλλικό κανάλι France 5 στις 5 Ιουλίου 2014. Το διαδικτυακό περιοδικό Ouvertures περιέγραψε λεπτομερώς το πρωτόκολλο δοκιμών μέσω συνεντεύξεων με τον Montagnier.

Ένα γνωστό δείγμα νερού με 2 ng / ml 104 βάσεων DNA από έναν ασθενή μολυσμένο με HIV αραιώνεται δια του 10 σε νερό και αναδεύεται για 15 δευτερόλεπτα. Μετά τη διήθηση για απομάκρυνση του DNA, τα στάδια αραίωσης και ανάδευσης επαναλαμβάνονται 10 φορές, φθάνοντας σε υψηλά επίπεδα αραίωσης 10 εις την δεκάτη. Το εξαιρετικά αραιωμένο δείγμα εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα (EMS) χαμηλών συχνοτήτων.

Αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, η “φωνή” του DNA στο νερό, καταγράφονται από ένα πηνίο μικροφώνου και αποθηκεύονται ως ηχητικό αρχείο WAV (αρχείο ήχου) 6 δευτερολέπτων στο εργαστήριο του Παρισιού.

Το αρχείο WAV αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα συνεργατών στο πανεπιστήμιο του Benevento στην Ιταλία. Η ιταλική ομάδα εκπέμπει με ένα πηνίο για 1 ώρα τον ηλεκτρομαγνητικό ήχο του αρχείου WAV πάνω σε ένα δείγμα αποσταγμένου νερού σε ένα σφραγισμένο μεταλλικό σωλήνα.

Το δείγμα νερού στη συνέχεια τοποθετείται σε μηχανή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR).

Η μηχανή PCR στην Ιταλία παράγει DNA, 98% πανομοιότυπο με το αρχικό DNA στο Παρίσι! Η τηλεμεταφορά DNA γίνεται εξ αιτίας της “Μνήμης του Νερού”!

Το νερό θυμάται τί περιείχε και το δημιουργεί εκ του μηδενός με έναν “λόγο”. Η επιστημονική αρχή πως ζωή μπορεί να δημιουργηθεί μόνον εκεί όπου ζωή προϋπήρχε, καταρρίπτεται. Η ζωή δημιουργείται εκ του μηδενός.

Η γνώση εξαφανίζεται

Η επιστημονική ανακοίνωση του Νομπελίστα Λουκ Μοντανιέ θάφτηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι ανακαλύψεις του Μοντανιέ σημαίνουν πως μπορούμε να εγκαταλείψουμε την γιατρειά των ασθενειών με αντιβιοτικά και να εντοπίζουμε καθώς και να αντιμετωπίζουμε εστίες μόλυνσης μέσα στο νερό που υπάρχει στο ανθρώπινο κορμί, μέσω των σημάτων που αυτές εκπέμπουν. Αυτό δεν θα άρεσε στο κατεστημένο των γιγάντιων φαρμακοβιομηχανιών και των μετρημένων στα δάχτυλα αληθινών ιδιοκτητών τους.

Για το έργο του Montagnier έδειξε επίσης ενδιαφέρον η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA).

Ο Montangier αναγκάστηκε να διακόψει την λαμπρή καριέρα του στο Παρίσι και κατέφυγε στην Κίνα το 2011…

Παρατίθεται η “αποδελτίωση” του ντοκιμαντέρ και επεξήγησή των κυριότερων σημείων υπό το πρίσμα της σημερινής κατάστασης στον κόσμο όσον αφορά την επιδημία με ευρεία χρήση PCR και εγκατάσταση δικτύου 5G παντού:

08:40 Πώς παράγεται ηλεκτρομαγνητικό σήμα από το DNA και καταγράφεται σε αρχείο ήχου (.wav) και αποστέλλεται μέσω υπολογιστή.

17:32 Πώς αποκωδικοποιείται ο ήχος του DNA στο απομακρυσμένο σημείο που εστάλλει μέσω υπολογιστή, και μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμμάτων επανασυνθέτει το ίδιο DNA απομακρυσμένα.

22:10 Το διάλυμμα που έχει τηλεμεταφερθεί γίνεται dna με την βοήθει χρήσης του PCR . Η πολυμεράση μπορεί να επανασυνθέσει το DNA κατά 98% με “επανακωδικοποίηση” με την βοήθεια της πολυμεράσης από το PCR που μπορεί να αποκωδικοποιεί το DNA.

28:18 Όπως θα δείτε, ουσιαστικά δεν είναι τηλεμεταφορά αλλά παράγεται αντίγραφο ακόμα και απομακρυσμένα στο συγκεκριμένο πείραμ με αποστολή mail αλλά όπως θα

29:00 Η σωστή χρήση που μπορεί να έχει. Απομακρυσμένη θεραπεία με ήχο ή ηλεκτρομαγνητικά πεδία EMF τα οποία μπορούν να αποστέλλουν και τα δίκτυα 5G (και τα 4G αλλά σε μικρότερη κλιίμακα. Ο Steve Jobs (Apple) είχε πει ότι τώρα πια μπορούν να αρχίσουν οι θεραπείες μέσω κυμμάτων που θα εκπέμπει ακόμα και από το κινητό αφού αυτό προσφέρεται στην παρούσα εποχή

31:10 99% του ανθρώπινου σώματος αποτελλείται απο νερό και στο 1% βρίσκεται το dna και εκεί είναι που έρχεται η νανοκλίμακα και η quantum φυσική

32:43 Οι χρόνιες παθήσεις παράγουν κύμματα από το μικρόβιο που μπορούν να αναγνωριστούν ηλεκτρομαγνητικά. Όπως τα σήματα που παράγεται από το DNA των αυτιστικών των οποίων το κύτταρο μπορεί να αποκοδικοποιηθεί και αποσταλλεί όπως εξηγήσαμε παραπάνω, και αφού του εισαχθεί ένα θεραπευτκό μόριο το οποίο θα απελευθερωθεί όταν επανασταλεί στον ασθενή θεραπεύοντάς τον (και εξηγεί ότι έως τώρα η “λύση” είναι η μακροχρόνια χρήση αντιβιοτικών)

35:40 Αν μπει το DNA στο αίμα με μόριο, τότε μπορεί να ενισχύσει την δράση του. Αφού το σήμα μπορεί να έχει υποστηρικτική επίδραση μπορούμε να θεραπεύσουμε ασθενείς με κύμματα και αυτό είναι το οποίο φοβούνται οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες αφού πέραν του αρχικοκού κόστους οι θεραπείες ύστερα θα είχαν μηδαμινό κόστος

36:28 Πώς μπορεί να μεταφερθεί θεραπεία με συχνότητες EMF (που μπορεί να παράγει ευρέως το δίκτυο 5G)

37:20 Ο Steve Jobes δήλωσε/πρότεινε την υφιστάμενη ήδη τότε δυνατότητα να γίνεται από το κινητό ανίχνευση ασθένειας και θεραπεία μέσω αποστολής των κατάλληλων κυμμάτων.

Ο Jacques Benveniste το είχε προβλέψει αυτό στο εργαστήριό του την δεκαετία του 1980. O Montagnier συνδιάζοντας τα ευρήματα του Bevneniste με το PCR, που εφηύρε ο Kary Mullis το 1993 και πήρε Νόμπελ για αυτό, κάνοντας έτσι πραγματικότητα την τηλεμεταφορά.

Ο Benveniste έχοντας ως πειραματόζωο την καρδιά ενός γουρουνιού η οποία είχε φτιαχτεί να είναι αλλεργική στο ασπράδι αυγού, και επομένως να κάνει αλλεργικό σοκ) έδειξε πως μπορεί το ασπράδι να μεταδωθεί με ήχο και να προκαλέσει αλεργικό σοκ στο πειραματόζωο, ήτω η καρδιά του γουρουνιού (πείραμα που επαναλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ στο 37:47).

30 χρονια μετα (2010) η επιστήμη βρίσκεται στο ίδιο σημείο ακόμα κι αν ο Montangier δεν σταματάει παρά του διωγμού του…

Κανείς δεν δίνει χρήματα για αυτή την έρευνα, παρά μόνο σε επίπεδο ιδιώτη) και οι “ειδικοί” “βαλτοί” των κυβερνήσεων επιτίθενται αμέσως.

40:10 Τον Jacques Benveniste τον “έθαψε” το περιοδικό Nature και άλλοι για ψευδή επιστήμα αναγκάζοντάς τον να κάνει το πείραμ ενόπιων γνωστών δημοσιογράφων της Le Monde ώστε να δημοσιευτεί και να πάψει να αμφισβητέιται. Και πάλι τον σταματήσανε.
Ο Montagnier όμως δηλώσει ότι δεν θα πάψει ποτέ η πίστη του στον Benveniste τόσο για την επιστήμη του όσο και για τον ίδιο ως άνθρωπο.

Πρέπει να πολεμήσουμε, για να αλλάξει η φαρμακολογία. Αυτό έκανε και ο Benveniste αλλά τώρα πρέπει να το παλέψουμε όλοι.

Τα περιοδικά NATURE και SCIENCE έχουν αποκλείσει τον Montangier να δημοσιεύει έρευνες.
49:00 Eξηγεί πώς προσπαθεί να θεραπεύσει το AIDS βρίσκοντας το μικρόβιο από ένα δείγμα μολυσμένου με AIDS διαλυμένο όπως και στο πείραμα που έδειξε στην αρχή του ντοκιμαντέρ.

Δείτε το ντοκιμαντέρ μεταγλωτισμένο στα Αγγλικά ή δείτε το παρακάτω ντοκιμαντέρ που διαθέτει (αυτοματισμένους από YouTube) ελληνικούς υπότιτλους: 

tgnews.gr


Tags
Back to top button