Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δρ. Κάρυ Μαντέι – Προειδοποιώ. Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας.

μεταφρασμένο απόσπασμα πρόσφατης συνέντευξης της Δρ. Κάρυ Μαντέι στο The New American

Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των γενετιστών, των ανθρώπων που χειραγωγούν τα γονίδιά μας. Αποφάσισαν ότι εάν υπάρχει οτιδήποτε συνθετικό -όχι από τη φύση- μέσα στο γονιδίωμά μαςτότε μέρος από εσένα ή ολόκληρος εσύ ανήκεις στον κάτοχο της πατέντας αυτού του συνθετικού υλικού.

Δηλαδή ένας άνθρωπος μπορεί να ανήκει κυριολεκτικά στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, στο Υπουργείο Άμυνας, σε μια άλλη εταιρεία, όπως ένα κοπάδι βοοειδών, ένας σκλάβος, μία ιδιοκτησία.

Γι’ αυτόν τον λόγο εγώ και οι συνάδελφοί μου προειδοποιούμε τους ανθρώπους ότι αυτές οι ενέσεις που τροποποιούν το γονιδίωμα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν μονίμως στο εσωτερικό του. Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό. Και έχουμε επιστημονικά άρθρα και έρευνες να αποδείξουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Συνεπώς, εάν το γονιδίωμα δεχθεί τον συνθετικό κώδικα που σας είπα στην αρχή, τότε δια νόμου και μέσα σε μια νύχτα θα μπορούσατε να γίνετε η ιδιοκτησία κάποιου. Αυτή είναι η προειδοποίησή μου.

Δημοσιογράφος: Φίλοι εάν νομίζετε ότι αυτό είναι επιστημονική φαντασία διαβάστε το άρθρο του Μπιλ Γκέιτς, το 2018, στο Περιοδικό Foreign Affairs, το παπαγαλάκι του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Έχει τον τίτλο Gene editing for good [Μόνιμη τροποποίηση γονιδίων]. Και καυχιέται για το πως θέλουν να αλλάξουν τα γονίδιά σας. Και φυσικά είναι για το καλό σας, και αν δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τον Μπιλ Γκέιτς τότε ποιον μπορείτε;
Ζούμε σε έναν παλαβό κόσμο και είναι πιο παλαβός απ’ ότι μπορείτε να διανοηθείτε.


Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή The New American

Κατεβάστε και μοιραστείτε αυτό το βίντεο

tasthyras

Tags
Back to top button