Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Λούτσα: Εντοπίστηκε στη Ραφήνα το όπλο του εγκλήματος

Το όπλο με το οποίο εκτελέστηκαν οι 6 Τούρκοι στη Λούτσα, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή της Ραφήνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Πρόκειται για ένα πιστόλι, σύμφωνα με τον βαλλιστικό έλεγχο, ενώ πάνω του δεν εντοπίστηκαν στοιχεία από το DNA του δράστη.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ προσπαθούσε να διαφύγει εντοπίστηκε τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι «Ντάλτονς» του Μπαρίς Μπογιούν που εκτελέστηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από ίχνη DNA έχουν βρεθεί και αποτυπώματα στο όχημα των έξι που εκτελέστηκαν.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας πλέον οδηγούνται σε δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο είναι ότι ο συλληφθείς γνώριζε τα θύματα και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ το δεύτερο – που θεωρείται και το επικρατέστερο – είναι να αποτέλεσε πληροφοριοδότη των εκτελεστών.

Τουρκία: Δύο γυναίκες στη σπείρα των 10 ατόμων που συνελήφθησαν σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη για το φονικό στη Λούτσα

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φέρεται να αποτέλεσε τον «Δούρειο Ίππο», έτσι ώστε οι δράστες να εντοπίσουν και να στήσουν την ενέδρα στους έξι. Ο ίδιος επιμένει να μην λέει το παραμικρό στις Αρχές και ισχυρίζεται ότι οι σφαίρες που βρέθηκαν επάνω του δεν του ανήκουν, αλλά κάποιοι του τις «φύτεψαν».

Αστυνομικός που αποτάχθηκε ο 32χρονος

Πρόσφατα, η εφημερίδα Yeni Safak στην Τουρκία, έφερε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τον 32χρονο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το όνομα του 32χρονου είναι Σουλεϊμάν Νταλγκίς και πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος είχε αποταχθεί στην Τουρκία καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 9άρια φυσίγγια και πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας, παραμένει «σφίγγα». Ο Τούρκος δεν έχει πει λέξη στους Έλληνες αστυνομικούς, όπως γράφουν και στην πατρίδα του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι ο Νταλγκίς ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που στο διάστημα 4 με 11 Σεπτεμβρίου, είχε επισκεφθεί το σπίτι που διέμεναν οι έξι στη Λούτσα.

Ο 32χρονος μία ημέρα πριν τη μαφιόζικη εκτέλεση, φέρεται να διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής.

Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία

Σε 10 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στην Τουρκία χθες, ατόμων που εκτιμάται ότι εμπλέκονται στην μαφιόζικη εκτέλεση έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Οι τουρκικές Αρχές εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες ανήκουν στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου Barıs Boyun και ότι ετοίμαζαν χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη για να εκδικηθούν την εκτέλεση των συντρόφων της στην Αθήνα, σύμφωνα με την Hurriyet.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Οι 10 ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Λούτσας: Αποταχθείς αστυνομικός ο 32χρονος Τούρκος

Το μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκετο απόγευμα της Δευτέρας (11/9) και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά.

Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης, δίνουν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

Αμέσως μετά την εγκληματική ενέργεια, η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σημαίνοντας συναγερμό σε λιμάνια και αεροδρόμια για αυξημένους ελέγχους.

Tags
Back to top button