Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δολοφονία Γ.Μακρή στη Βούλα: Αυτός είναι ο δολοφόνος (εικόνες)

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή. Η δολοφονία στη Βούλα έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση. Ο δολοφόνος πυροβολεί και τον σκοτώνει λίγα λεπτά μετά τις 20:00 της Τετάρτης.

Ο δολοφόνος φαίνεται να πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων από το αυτοκίνητο και πλησιάζει με το όπλο να ξερνάει σφαίρες. Φτάνει σχεδόν μέχρι το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί ξανά και ξανά.
Ο φακός έχει καταγράψει τη λάμψη από τους πυροβολισμούς.

 

Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή κρατάει το όπλο με τα δύο χέρια και μοιάζει να σημαδεύει, πυροβολεί μέχρι που φτάνει ως το παράθυρο του συνοδηγού.

Tags
Back to top button