Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Τρίτη διακοπή της δίκης για τον Δεκέμβριο

Πρόκειται για τρίτη κατά σειρά διακοπή της εν λόγω δίκης, η οποία αφορά στην ανθρωποκτονία σε βάρος της νεαρής γυναίκας με κατηγορούμενες τη σπιτονοικοκυρά της στην Κυψέλη, την αδελφή της και την μητέρα της.

Αιτία για τη νέα διακοπή της διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών αποτέλεσε το γεγονός ότι η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά και κεντρικό πρόσωπο της δίκης δεν είχε δικηγόρο. Η συγκεκριμένη μάλιστα κατηγορούμενη εμφανίστηκε σήμερα στο ακροατήριο με την έδρα να έχει διατάξει σε προηγούμενες δικασίμους δύο φορές τη βίαιη προσαγωγή της.

Ειδικότερα, σήμερα με την έναρξη της δίκης ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς της Φαίης, ο οποίος είχε διοριστεί από την έδρα σε προηγούμενη συνεδρίαση, γνωστοποίησε μέσω συνεργάτη του στο δικαστήριο ότι δεν επικοινώνησε μαζί του η κατηγορούμενη για να τακτοποιήσουν το θέμα της αμοιβής του. Ως εκ τούτου, όπως έκανε γνωστό, δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της κατηγορούμενης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο, όπως ήταν υποχρεωμένο από το νόμο, προχώρησε στο διορισμό νέου συνηγόρου και διέκοψε τη δίκη για τις 2 Δεκεμβρίου 2024, προκειμένου αυτός να έχει το χρόνο να μελετήσει μελετήσει τη δικογραφία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πρόεδρος και ο εισαγγελέας της έδρας επέπληξαν έντονα την κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά, για το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί στις προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Τέλος, λίγο πριν τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης το δικαστήριο έπειτα και από σχετική εισαγγελική πρόταση, παρέμεινε τη προσωρινή κράτηση των τριών κατηγορούμενων γυναικών μέχρι τον Μάιο του 2025.

Tags
Back to top button