Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Αθώα μετά από 18 μήνες φυλακή η οικιακή βοηθός

«Είμαι συγκλονισμένη, περιμένω να βγω, να αποκατασταθεί η τιμή και υπόληψή μου» λέει μέσα από την φυλακή η 52χρονη οικιακή βοηθός που κατηγορούνταν για τη δολοφονία 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα και κρίθηκε αθώα μετά από 18 μήνες φυλάκισης. 

«Είμαι συγκλονισμένη, περιμένω να βγω, να αποκατασταθεί η τιμή και υπόληψή μου. Εγκλωβίστηκαν οι έρευνες στο πρόσωπό μου. Η απόφαση είναι μία μεγάλη ανατροπή. Λίγοι πίστεψαν σε έμενα, αυτοί ωστόσο που το έκαναν ήταν η οικογένειά μου, ο δικηγόρος και ο τεχνικός μας σύμβουλος. Δεν ήταν εύκολο ψυχολογικά και σωματικά για εμένα. Η απόφαση αυτή ήταν ένα θαύμα για έμενα και την οικογένειά μου» είπε η 52χρονη οικιακή βοηθός στην εκπομπή Live news με την γυναίκα να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Συγγενής της δολοφονημένης 84χρονης ζητά από τις Αρχές να επανεξετάσουν όλα τα στοιχεία ώστε να εντοπιστεί ο πραγματικός δράστης, δηλώνοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρω αυτόν που το έκανε και να τιμωρηθεί. Μια γυναικούλα που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, της αφαίρεσαν τη ζωή. Να βρεθεί όποιος το έκανε», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Θυμίζουμε πως η 84χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή τον Οκτώβριο του 2024 στο σπίτι της, με τραύμα από μαχαίρι, ενώ η 52χρονη συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα και κρίθηκε προφυλακιστέα, χωρίς ποτέ όμως να ομολογήσει την πράξη με την ίδια να υποστήριζε ότι επισκέφθηκε το θύμα αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή στο έγκλημα.

Οι κάμερες ασφαλείας έδειχναν την οικιακή βοηθό να μπαίνει στο σπίτι την ημέρα του εγκλήματος, χωρίς να καταγράφεται άλλο πρόσωπο, ενώ υπήρχαν αντιφάσεις στις ώρες που δήλωσε και δεν εντοπίστηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε. Μία ημέρα μετά το έγκλημα η γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, γεγονός που οι αστυνομικοί είχαν συνδέσει με την πίεση της υπόθεσης. Παράλληλα, λίγες ημέρες μετά είχε σημειωθεί διάρρηξη στο σπίτι του θύματος χωρίς να αφαιρεθούν αντικείμενα αξίας.

Η 52χρονη αναμένει πλέον την ολοκλήρωση των διαδικασιών αποφυλάκισης, ενώ η οικογένεια της 84χρονης συνεχίζει να ζητά απαντήσεις για το ανεξιχνίαστο έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Tags
Back to top button