Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δείτε την πρώτη εκκλησία για τον Αγ. Παΐσιο στην μακρινή Αυστραλία!-Εικόνα

Η πρώτη εκκλησία του Αγίου Παϊσίου στην Αυστραλία, είναι σχεδόν έτοιμη.


 

Αισιόδοξος πως οι εργασίες για την ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Παϊσίου, θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 12 Ιουλίου, είναι ο διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, Διονύσης Ψαρός.

Στόχος είναι η νέα εκκλησία να είναι έτοιμη έως την συγκεκριμένη ημερομηνία μέρα γιορτής του Αγίου, η οποία συμπίπτει με την πρώτη επίσκεψη του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου.

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος θα βρεθεί στο Forrestfield της Δυτικής Αυστραλίας για να χοροστατήσει της πρώτης λειτουργίας.

Να σημειωθεί ότι η εκκλησία αυτή του Αγίου Παϊσίου είναι η πρώτη στην Αυστραλία και είναι και μια εκπλήρωση επιθυμίας, τόσο του Αγίου που επισκέφθηκε το 1977 την χώρα, όσο και του αείμνηστου Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού.

H οικογένεια του Δωρητή Ν. Κακούλα και της οικογένείας του στο εσωτερικό του Μοναστηριού του Αη Γιάννη, δίπλα στο οποίο κτίστηκε η εκκλησία του Αγίου Παϊσίου

Στην υλοποίηση της επιθυμίας αυτής βοήθησε με μια σημαντική χρηματική δωρεά, ο Καστελορίζιος συνταξιούχος Νικόλαος Κακούλας.

Ο ηγούμενος της Μονής του Αη Γιάννη στο Forrestfield, Ευάγριος, όπου βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Παϊσίου, είχε γνωρίσει τον Άγιο στο Άγιο Όρος και μάλιστα έφερε και σκουφάκι του στην Πέρθη.

Tags
Back to top button