Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε ποιοι δρόμοι της Αθήνας είναι μποτιλιαρισμένοι αυτή την ώρα

Μποτιλιαρισμένοι είναι σήμερα οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αθήνας. Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που διασχίζουν αυτή την ώρα τη λεωφόρο Κηφισού, αφού στην άνοδο, από Ρουφ μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στην κάθοδο, από Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι Περιστέρι τα οχήματα κινούνται με πολύ αργή ταχύτητα.

Πολλά προβλήματα υπάρχουν ακόμα σε Κηφισίας, Μεσογείων, Συγγρού, στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στην παραλιακή, από Άλιμο προς Πειραιά.

Μποτιλιαρισμένοι είναι οι δρόμοι, σύμφωνα με την Τροχαία στους εξής δρόμους:

-Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)

-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών τμηματικά

-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)

-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

-Λ. Συγγρού (άνοδος)

-Λιμάνι Πειραιά

Tags
Back to top button