Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Δυο ένοπλες επιθέσεις στο Λονδίνο, τρεις τραυματίες

Tρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες έξω από τον σταθμό Κίνγκσμπερι του υπόγειου σιδηροδρόμου, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, έγραψε η εφημερίδα The Sun στην ηλεκτρονική της έκδοση το βράδυ της Δευτέρας.

«Η αστυνομία και η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου ειδοποιήθηκαν περί τις 21:45 τη Δευτέρα (…) για πυρά στην Οδό Κίνγκσμπερι», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η σοβαρότητα της κατάστασης των τραυματιών δεν είναι ακόμη σαφής. Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες, τα κίνητρα των οποίων είναι ακόμη άγνωστα.

Εκτιμά ωστόσο ότι δεν σχετίζονται με την τρομοκρατία.

Ταμπουρώθηκε σε σχολείο

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στο δυτικό Λονδίνο, καθώς ένοπλος άνδρας φερόταν να έχει ταμπουρωθεί μέσα σε σχολείο.

Οπως μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, ο ένοπλος, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή, είχε πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον οχήματος και στην προσπάθειά του να διαφύγει κλείστηκε μέσα στο σχολείο.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες περικύκλωσαν και εκκένωσαν την περιοχή, σε μια στιγμή που είναι νωπές οι μνήμες της επίθεσης έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Το ευτύχημα είναι πως εντός του σχολείου δεν υπήρχαν μαθητές λόγω των θερινών διακοπών, παρά μόνον τρεις εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες ανακαίνισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, οι τρεις εργάτες κατάφεραν να διαφύγουν, χωρίς να τραυματιστούν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δυο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Τουλάχιστον 91 έρευνες για ανθρωποκτονίες διενεργούνται φέτος στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου

Tags
Back to top button