Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Pulse: Από την Κεντροαριστερά οι περισσότεροι ψηφοφόροι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Στη δημοσκόπηση της Pulse και στην ερώτηση πώς αυτοχαρακτηρίζονται πολιτικά όσοι δήλωσαν ότι σίγουρα θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, το 43% δήλωσε ότι προέρχεται από την Κεντροαριστερά, το 38% από το κέντρο και το 8% από την Αριστερά.

Στην ερώτηση τι θεωρούν ότι είναι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ σήμερα, όσοι δήλωσαν ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, απάντησαν σε ποσοστό 71% ότι επιθυμούν το κόμμα να συνεχίσει αυτόνομη πορεία ενώ το 22% απάντησε «να επιδιώξει συνεργασίες».

Την ίδια ώρα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμούν σε ποσοστό 62% το ΠΑΣΟΚ να επιδιώξει συνεργασίες.

Στην ίδια ερώτηση, τι είναι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ σήμερα, εκείνοι που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, απάντησαν ότι επιθυμούν το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει αυτόνομη πορεία, σε ποσοστό 76%

Όλα αυτά, σε δείγμα 1.311 πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα της Pulse…

Tags
Back to top button