Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Δημοσκόπηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ακύρωση ή αναβολή θέλει το 80% των Ιαπώνων

Αναπάντεχα ευρήματα προκύπτουν από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην Ιαπωνία, σχετικά με τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι αγώνες έχουν προγραμματισθεί να φιλοξενηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο.

Περίπου το 80% των ερωτηθέντων, δήλωσαν ότι η κορυφαία αθλητική διοργάνωση της υφηλίου, θα πρέπει να ακυρωθούν ή να καθυστερήσουν, δεδομένου ότι αυξάνονται οι ανησυχίες σχετικά με την αύξηση ρεκόρ, που παρατηρείται στα κρούσματα κορωνοϊού, στο σύνολο της χώρας, ενώ ήδη αναβλήθηκε η λαμπαδηδρομία.

Δημοσκόπηση για του Ολυμπιακούς Αγώνες

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από το «Kyodo News» και όπως προέκυψε το 35,3% των ερωτηθέντων θέλει να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το 44,8%, προτιμά την καθυστέρηση στην διεξαγωγή τους. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός, Γιοσιχίντε Σούγκα κήρυξε την περασμένη Πέμπτη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο και ενδέχεται να επεκτείνει το μέτρο και σε άλλες περιοχές, καθώς η Ιαπωνία επιχειρεί να συγκρατήσει την αύξηση των κρουσμάτων. Σύμφωνα με την έρευνα του Kyodo, περίπου το 79% των ερωτηθέντων, δήλωσε ότι η απόφαση του Σούγκα να κηρύξει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το Τόκιο, ήλθε πολύ αργά, ενώ το 68% εμφανίζεται δυσαρεστημένο με την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στην πανδημία.
 

Tags
Back to top button