Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δημοσιογραφικό συνεργείο διεθνούς καναλιού δέχεται πυρά και κρύβεται σε υπόγειο κοντά στο Κίεβο

Δύο ξένοι δημοσιογράφοι (Adnan Can Atayturkmen, Habip Demirci) από την AlAraby TV (με έδρα το Λονδίνο) βρίσκονται στην εξοχική πόλη Stoyanka-2, Irpen. Έχουν επίσης μαζί τους μια ομάδα 20 πολιτών. 

Ο Serhiy Tomilenko, επικεφαλής της NAJU, δήλωσε.

Έλληνας μέλος της Εθνοφρουράς στην Ουκρανία: «Μονόδρομος η επιβίωση»

"Πείτε σε όλα τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ότι έχουμε κολλήσει εδώ. Ακούς; Μας βομβαρδίζουν!", φώναζαν οι δημοσιογράφοι για βοήθεια.

Αναφέρεται επίσης ότι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση: έχουν μείνει χωρίς προμήθειες, φως και φυσικό αέριο. Οι δημοσιογράφοι και μια ομάδα πολιτών κρύβονται τώρα σε ένα υπόγειο. Στην περιοχή υπάρχει ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό (στρατιωτικά οχήματα κινούνται από τον αυτοκινητόδρομο Zhytomyr) και η περιοχή δέχεται πυρά.

Ένας υπεύθυνος επικοινωνίας περιμένει τους δημοσιογράφους στον οικισμό Gorenichi για την περαιτέρω εκκένωση. Εν τω μεταξύ, όμως, το ξένο δημοσιογραφικό συνεργείο  και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Tags
Back to top button