Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δημόσιο ερώτημα προς τη Ραχήλ Μακρή: Κάρτα του πολίτη – Νέες ταυτότητες

Αξιότιμη κ. Μακρή σας παρακολουθώ αρκετά χρόνια πια και πιστεύω πως έχω καταλάβει ποιοι είναι οι άξιοι και έντιμοι σε αυτήν εδώ τη χώρα. Από το κοινοβουλευτικό σας έργο μέχρι και τώρα που σας πετάξαμε έξω από την βουλή (εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας), μένετε πιστή στα ιδανικά και στις αξίες του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας. Θα τολμούσα να πω πώς όταν σας είχα γνωρίσει από κοντά σε μία εκδήλωση της Πλεύσης ελευθερίας που είχα παρευρεθεί (διότι πίστευα και εγώ πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πιο άξια από εσάς – δεν το πιστεύω πια) δεν μου είχατε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Σας είχα ρωτήσει επίσης μία πολύ σημαντική ερώτηση στην οποία δεν μου δώσατε σαφή απάντηση και προσπαθήσατε να με αποφύγετε. Σήμερα επανέρχομαι μέσα από αυτό το άρθρο για να μπορέσω να πάρω μία σαφή απάντηση από εσάς και από το κίνημα σας καθώς και για να αναφέρω κάποιους σπουδαίους ανθρώπους που θα πρέπει πιστεύω να τους προσεγγίσετε, για να σας βοηθήσουν αλλά και να τους βοηθήσετε, σε αυτό το δύσκολο δρόμο που έχετε και έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι κάθε φορά στο ίντερνετ και ειδικά στο youtube οι αναζητήσεις μου αφορούν τις ομιλίες σας καθώς και τις ομιλίες άλλων σημαντικών προσώπων που δεν κρύβουν την αλήθεια. Για κάποιους οι ήρωες μπορεί να είναι ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν, οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές και οι ποδοσφαιριστές όμως για μένα και για χιλιάδες άλλους Έλληνες είστε εσείς και όλοι εκείνοι που θα αναφέρω πιο κάτω. Θα αναφέρω λοιπόν ορισμένα ονόματα που κατά την γνώμη μου αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τον Ελληνισμό και την ορθοδοξία και έχουν αποδείξει όπως και εσείς, ότι αποτελούν-υπηρετούν-θεμελιώνουν το Ελληνικό Έθνος.


Πρώτους από όλους θα ήθελα να αναφέρω δύο εξαιρετικά “παιδιά” τη Χαρά Νικοπούλου και τον σύζυγό της Γιάννη Φριτζαλά που κατά την δική μου άποψη είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες και σηκώνουν το βάρος για όλους εμάς τους υπολοίπους και τους χρωστάμε τεράστια χάρη και ευγνωμοσύνη.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους άξιους πατέρες τις εκκλησίας μας που πάντα όταν σηκώνουν το ανάστημά τους και φωνάζουν και λένε “βόθρο” την βουλή πέφτουν όλοι σαν τα κοράκια να τους φάνε.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η κ. Μαρούπα Ειρήνη (πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) που κατάλαβε τα λάθη της είναι μία άξια Ελληνίδα.

Ο Δημήτρης ο Νατσιός (τα λόγια μου δεν μπορούν να εκφράσουν τον άξιο τούτο δάσκαλο)


Την Μαρία Μαντουβάλου (την ομιλία της για τα Άθεα γράμματα την έχω δει τουλάχιστον 50 φορές, σας συνιστώ κ. Μακρή να την δείτε οπωσδήποτε).

Το κόμμα “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” με τους εξαιρετικούς ανθρώπους του. Συνεχιστές του Καποδίστρια – που δολοφονήθηκε από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Ρότσιλντ και Ροκφέλερ) σε συνεργασία με τους Μασόνους φίλους/συγγενείς/συνακολούθους τους.

Το κανάλι Οδύσσεια TV με τους εξαίρετους ανθρώπους που το πλαισιώνουν και μας ανοίγουν τα μάτια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μοναδικό πλέον κανάλι που απέμεινε. Επίσης ζητώ από το κανάλι αυτό να σας καλέσει στις εκπομπές του διότι πιστεύω πως τους άξιους και τους έντιμους πρέπει να τους δίνετε λόγος και φωνή…

Τον Ηλία Καλλιώρα, τον εξαίρετο επιστήμονα με τα δύο διδακτορικά και τα τρία μεταπτυχιακά, που κατάλαβε αργά όπως και εγώ, ότι τα πτυχία είναι ένα συμπλήρωμα στην επιστήμη των επιστημών (τη θρησκεία μας).

Παλαιότερα θα τολμούσα να αναφέρω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όμως πιστεύω πια πώς τα συμφέροντα την έχουν τοποθετήσει εσκεμμένα εκεί. Αν και το έργο της είναι εξαιρετικό δεν θα μπορούσα να μην παρατηρήσω την συνέντευξη της στον κ. Παπαχελά (ξέρουμε όλοι τι συμφέροντα εξυπηρετεί).

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ακόμη που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα Ελληνισμού, όμως εγώ έχω ξεχωρίσει αυτούς τους λίγους καθώς και εσάς κ. Μακρή.

Επανέρχομαι όμως και σας θέτω το ερώτημά μου (επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς η αδίστακτη κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ μετά το συλλαλητήριο μας έστειλε “τελεσίγραφο” για την κάρτα του πολίτη) το οποίο σας το είχα θέσει και κατά την συνάντησή μας στην τότε εκδήλωση της “Πλεύσης Ελευθερίας”:

Πια είναι η θέση σας αλλά και του Μετώπου Νίκης για την “κάρτα του πολίτη” – “νέες ταυτότητες” που αναφέρθηκε ελάχιστα στα ΜΜΕ της προπαγάνδας αλλά και αποκρύφτηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης στο ίντερνετ, ενώ δρομολογούνται εδώ και πάρα πολύ καιρό από την κυβέρνηση “ΣΑΝΕΛ” οι υλικοτεχνικές υποδομές για να μας την πασάρουν;

Οι ενοποιήσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων του δημοσίου που παρακολουθούμε τόσο καιρό να γίνονται είχαν αυτόν το σκοπό. Τα Capital Controls ήταν μία κίνηση για την παρακολούθηση μας μέσω του πλαστικού χρήματος. Ας αφήσουν αυτά που ξέρουν να λένε ότι γίνονται για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Και έρχομαι στο ουσιώδες του πράγματος. Από τη στιγμή που η Αγία Γραφή καθώς και ο Άγιος Παΐσιος και λογής ακόμη πατέρες-μοναχοί της Ορθοδοξίας μας έχουν επιστήσει την προσοχή, γιατί πρέπει οι Χριστιανοί – Έλληνες πολίτες να δεχθούν την κάρτα αυτή;

Το σύνταγμά μας στο άρθρο 3 ρητά αναφέρεται στο ότι επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού καθώς και στο γεγονός ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό… τηρεί απαρασάλευτα… τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Επίσης στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Επομένως από την αποκάλυψη του Ιωάννη γνωρίζουμε για το τσιπάκι. Η εκκλησία μας επίσης έχει αναγνωρίσει τον Γέροντα Παΐσιος ως Άγιο, επομένως τα κείμενά του αποτελούν και εκείνα συμπληρώματα και επεξηγήσεις της Αγίας Γραφής. Ο Άγιος Παΐσιος αναφέρεται στην κάρτα του πολίτη με το τσιπάκι στο χειρόγραφο κείμενο “Σημεία των Καιρών” καθώς και στο βιβλίο Αγίου Παΐσιου Λόγοι, τόμος Β’. Συγκεκριμένα στην σελίδα 102 αναφέρεται στις νέες ταυτότητες «…είναι η ταυτότητα μου, είναι κάτι προσωπικό… Ταυτότητα σημαίνει ό,τι και η λέξη ταυτίζεται δηλαδή κανείς με αυτά που δηλώνει. Βάζουν τον διάβολο και υπογράφω ότι τον αποδέχομαι. Πώς να το κάνω αυτό;» Επίσης στην σελίδα 104 αναφέρεται για τον ύπουλο τρόπο που μετά την νέα ταυτότητα θα προχωρήσουν στο σφράγισμα είτε στο δεξί χέρι ή το μέτωπο.

Θα παρακαλούσα την κ. Μακρή να πάρει θέση για το κρίσιμο αυτό ζήτημα που πιστεύω ότι απασχολεί χιλιάδες Χριστιανούς της Χώρας μας.

Tags
Back to top button