Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Δήλωση-σοκ από τον Γιούνκερ: Ο Τραμπ μου είπε ότι είμαι ένας στυγνός δολοφόνος

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει ακούσει να αναφέρονται στο πρόσωπό του με ποικίλους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του τόσο στον πρωθυπουργικό θώκο του Λουξεμβούργου όσο και στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όχι, όμως, κάτι παρόμοιο με τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το περασμένο Σαββατοκύριακο: «στυγνό δολοφόνο».

«Ο Τραμπ μου είπε την περασμένη εβδομάδα: «Ζαν Κλοντ, είσαι ένας στυγνός δολοφόνος»», είπε χαρακτηριστικά ο Γιούνκερ.

«Είναι η πρώτη φορά που το Λουξεμβούργο αποτελεί τόσο μεγάλο κίνδυνο για τις ΗΠΑ. Νομίζω ότι το εννοούσε ως κομπλιμέντο, αλλά δεν είμαι βέβαιος» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Σύνοδος της G7 απέτυχε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ΗΠΑ και των εταίρων τους με επίκεντρο τους αμερικανικούς δασμούς κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί πολλούς από τους συμμάχους του για εμπορικές πολιτικές που αδικούν τη χώρα του.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους δασμούς αναπάντητους. Δεν έχω καμία διάθεση για πόλεμο, αλλά δεν αποδέχομαι να μας υποδεικνύουν άλλοι τι θα πρέπει να κάνουμε στην Ευρώπη» σημείωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Είναι μια ανεξάρτητη ήπειρος. Πολλοί πολέμησαν για αυτό» τόνισε.

Tags
Back to top button