Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: Tην άλλη εβδομάδα ίσως δοθεί η σορός για να γίνει η ταφή (βίντεο)

«Δεν υπάρχει περίπτωση δίωξης, ακόμη και να είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή. Η δίωξη παύει οριστικά από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι νεκρός. Πρόκειται για κάποιο λάθος της μετάφρασης είναι η άποψή μου. Ακόμη διεξάγεται προανάκριση. Δεν έχει ασκηθεί δίωξη» επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Ευθύμης Μαυρίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας την είδηση άσκησης ποινικής δίωξης κατά του νεκρού.

Όσο για το γιατί αρνούνται να παραδώσουν τη σορό του νεκρού, ανέφερε «Εμείς αναλάβαμε για πρακτικούς λόγους καθώς έχουμε γραφείο στα Τίρανα. Καταθέσαμε αίτηση στον εισαγγελέα ώστε η οικογένεια να παραλάβει τη σορό. Ωστόσο, αντί απάντησης πήραμε κλήση προς τον πατέρα του Κώστα, Γιάννη Κατσίφα να μεταβεί στην Εισαγγελία Τιράνων, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Έτσι και έγινε,. στις 12.00 πήγε στον εισαγγελέα και επί δύο ώρες κατέθετε. Επειδή όμως η έρευνα συνεχίζεται δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα».

Το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Tags
Back to top button