Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δίκη Siemens: Να καταθέσουν Μητσοτάκης και Μπακογιάννη ζήτησε ο συνήγορος του Σκαρπέλη

Να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη της Siemens ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από το δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην στελέχους του ΟΤΕ, Γιώργου Σκαρπέλη.

Ο συνήγορος υπέβαλε το αίτημα προκειμένου να καταθέσουν για τα δώρα που δέχθηκαν από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Επίσης, για να εξεταστούν κατ’ αντιπαρασταση με την πρώην γραμματέα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου.

«Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και υπεράνω υποψίας. Εδώ έχουμε τιμολόγια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που κατευθύνονται προς μια πολιτική δυναστεία και τους τρυφερούς βλαστούς της» είπε ο συνήγορος στο δικαστήριο. Το συγκεκριμένο ζήτημα πάντως δεν περιλαμβάνεται στην κατηγορία.
Η εισαγγελέας με αυτό το σκεπτικό πρότεινε την απόρριψη και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε.

Tags
Back to top button