Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Δίκη εφημέριου Ιερού ναού Αγίου Νικολάου: «Είμαι περήφανος για αυτή την κατηγορία»

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου δικάστηκε σήμερα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και στο πλευρό του ήταν πλήθος πιστών.

O Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, ειδικότερα, παραπέμφθηκε σε δίκη γιατί τον Μάρτιο του 2020 κατά την περίοδο της αυστηρής καραντίνας, άνοιξε το Ναό παρά τις απαγορεύσεις και πραγματοποίησε λειτουργία.

Από το πρωί πλήθος πιστών είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στον ιερέα.

Σήμερα βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.. Στο πλευρό του βρέθηκαν αρκετοί πολίτες, οι οποίοι μάλιστα τον υποδέχτηκαν στο δικαστήριο με χειροκροτήματα.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι είναι περήφανος για αυτή την κατηγορία, ενώ η δίκη του πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί στις 9 Μαίου του 2022.

Να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, λέγοντας ή θα τηρήσουν όσα λέει η Ιερά Σύνοδος ή θα πάνε σπίτια του;.

Tags
Back to top button