Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δικέφαλο χελωνάκι κινδυνεύει λόγω διπλής «προσωπικότητας» - Βίντεο

Το εν λόγω μουσείο δημοσίευσε στις 8 Μάη ένα βίντεο με την παράξενη χελώνα, που βρέθηκε στη φύση και μεταφέρθηκε στο μουσείο για να αυξηθούν οι πιθανότητες επιβίωσής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σε κάποιες περιπτώσεις, οι γεννιούνται χελώνες με δύο κεφάλια δίπλα-δίπλα. Υπάρχουν και άλλες που τα κεφάλια βρίσκονται στις απέναντι άκρες της χελώνας», σχολιάζει το μουσείο.

Η πολυκεφαλία είναι μεν μια σπάνια πάθηση αλλά συναντάται και στις χελώνες και στα υπόλοιπα ερπετά, αλλά και στα θηλαστικά.

Σύμφωνα με τον Τράβις Λονγκ, στέλεχος του τμήματος ερπετολογίας του μουσείου, «ακόμη και με την πιο άριστη φροντίδα, ίσως παρουσιαστούν εμπόδια στην υγεία ενός ζώου με αυτή την ιδιομορφία».

Όπως ανέφερε ο ειδικός, και τα δύο κεφάλια ελέγχουν την κίνηση στο ζώο, κάνοντας και τις πιο απλές ενέργειες επικίνδυνες.

«Καθώς τα κεφάλια μεγαλώνουν, εάν δεν καταλάβουν πώς να λειτουργούν μαζί, κάτι απλό όπως το κολύμπι θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο», ανέφερε ο Λονγκ στην Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags
Back to top button