Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέρρηξαν το σπίτι της Βανδή και του Νικολαΐδη στη Βούλα

Στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα φέρεται να μπήκαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Την ώρα της διάρρηξης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται να μην ήταν κανείς στη μονοκατοικία και παραμένει άγνωστο πώς οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρές προσπαθούσαν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Την ίδια ώρα στις Αρχές επικρατεί ανησυχία καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που διαμένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, έγιναν πριν δύο μέρες στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι τους άρπαξαν ρολόγια και μετρητά.

Tags
Back to top button