Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Diddy: Σκάνδαλο με ερωτικές ταινίες με πρόσωπα «υψηλού προφίλ»

Η δικηγόρος Ariel Mitchell-Kidd, η οποία εκπροσώπησε μία από τις κατήγορους του Sean «Diddy» Combs, ισχυρίζεται ότι έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη τριών κασετών ερωτικού περιεχομένου με τον σεσημασμένο μεγιστάνα της μουσικής και τρεις άλλες διασημότητες.

«Τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί μου ισχυρίστηκαν ότι έχουν τρεις διαφορετικές κασέτες με τρεις διαφορετικές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Diddy, και στη συνέχεια μια τέταρτη διασημότητα χωρίς τον Diddy αλλά σε μια «εκτεθειμένη» κατάσταση με κάποιον», υποστήριξε η δικηγόρος στην εκπομπή «Banfield» του NewsNation.

Η Mitchell-Kidd πρόσθεσε ότι θεωραίται ότι το άτομο στην υποτιθέμενη τέταρτη κασέτα καταγράφηκε σε ένα από τα σπίτια του Diddy και δήλωσε ότι τα άλλα τρία άτομα φέρονται να ήταν «διασημότητες υψηλού προφίλ».

Η δικηγόρος παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι «δεν έχει δει» κάποιες από τις εν λόγω κασέτες ή τα στιγμιότυπά τους.

«Δεν μπορώ να βεβαιώσω αν υπάρχουν ή όχι», διευκρίνισε, «απλώς μου είπαν ότι αυτοί κατέχουν αυτόν τον «θησαυρό» με τα βίντεο, οπότε πρέπει να πιστέψω ότι υπάρχουν πολλές διασημότητες που ξέρουν καλά τι έκαναν ...".

Η Mitchell-Kidd ήταν η δικηγόρος του πρώην μοντέλου Adria English, η οποία μήνυσε τον Ιούλιο τον Diddy για προώθηση στην πορνεία, υποστηρίζοντας ότι ο ράπερ του «Bad Boy for Life» κάποτε την «ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή» με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Jacob Arabov.

Diddy: Νέες λεπτομέρειες στο φως! Τι βρέθηκε στο σπίτι του κατά την έρευνα της αστυνομίας

Ισχυρίστηκε επίσης στη μήνυση ότι στη συνέχεια αναμενόταν να την «προωθήσει» σε άλλους ανθρώπους.

Η Mitchell-Kidd, ωστόσο, προσπάθησε πρόσφατα να εγκαταλείψει την English ως πελάτισσα. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη, η δικηγόρος επικαλέστηκε «διακοπή της σχέσης δικηγόρου-πελάτη» και «αγεφύρωτες διαφορές» ως λόγους για τους οποίους ήθελε να σταματήσει να εκπροσωπεί την English.

Οι πιο πρόσφατοι ισχυρισμοί της Mitchell-Kidd σχετικά με την ύπαρξη πολλαπλών κασετών ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τον Diddy φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν από έναν αξιωματικό του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο αξιωματούχος, ο οποίος συμμετείχε στις επιδρομές στο σπίτι του ράπερ Diddy στο Μαϊάμι τον Μάρτιο, δήλωσε: «Υπάρχουν αναγνωρίσιμα ονόματα [στο υλικό που αποκτήσαμε], αλλά δεν θα επιβεβαιώσω καμία από τις ταυτότητές τους. Αλλά είναι περισσότερα από ένα».

Ο αξιωματικός δεν επιβεβαίωσε αν κάποιο από τα ονόματα είναι υψηλού προφίλ. Πάντως, έχει αναφερθεί ευρέως ότι ένα ρητό βίντεο που περιέχει έναν σταρ ακόμη πιο «υψηλού προφίλ» από τον Diddy κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Ο δικηγόρος υπέρ των θυμάτων του Diddy, Tony Buzbee, υποστήριξε επίσης σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «πολλοί ισχυροί άνθρωποι» συνδέονται με τα φερόμενα εγκλήματα του Combs και τα μεγάλα ονόματα θα «σοκάρουν» το κοινό.

Τον Σεπτέμβριο, ο P. Diddy κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων και εκβιασμό μετά από ομοσπονδιακή έρευνα, κατά την οποία οι ερευνητές αποκάλυψαν στοιχεία για υποτιθέμενα πάρτι «freak off».

Αντιμετωπίζει ελάχιστη ποινή φυλάκισης 15 ετών με μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης και περιμένει τη δίκη του πίσω από τα κάγκελα. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία διεξαγωγής του δικαστηρίου.

Με πληροφορίες από το Page Six

Tags
Back to top button