Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Διαθέσιμες στο διαδίκτυο φωτό από έργα του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης

Από την περασμένη Τετάρτη το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης (Metropolitan Museum of Art) της Νέας Υόρκης επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να «κατεβάσουν» ελεύθερα - χωρίς περιορισμούς λόγω copyright - 375.000 εικόνες έργων της συλλογής του.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την άδεια να κρατήσουν τις εικόνες των έργων στο σκληρό τους δίσκο, να τις μοιραστούν, ακόμα και να τις επεξεργαστούν.

 

Αναφερόμενο στη δυνατότητα που δίνει το Metropolitan Museum of Art στους φίλους των τεχνών, το Hyperallergic προσφέρει ένα δείγμα του τί μπορεί να κάνει κανείς με το, προς διάθεση, υλικό. Τα παραδείγματα, συγκεκριμένα, είναι η «Γυναίκα με το παρασόλι» του Eadweard Muybridge, μια «σύνθεση» κεφαλών αρχαίων αιγυπτιακών γατών, μια σύγχρονη, εναλλακτική εκδοχή του έργου των αρχών του 19ου αιώνα «Ο θάνατος του Μάνροου», μια νέα εκδοχή του έργου του Quentin Metsy «Πορτραίτο γυναίκας» (αρχές του 16ου αιώνα) στο οποίο το πρόσωπο της γυναίκας είναι αυτό του Τζορτζ Μπους.

 

Το Μουσείο ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του στο πλαίσιο της καινούργιας Open Access πολιτικής του, η οποία περιλαμβάνει συνεργασίες με τους δικτυακούς τόπους , Wikimedia και Pinterest, με στόχο να καταστήσει την συλλογή του προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

Tags
Back to top button