Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Διαδικτυακή παρουσία Αρχιεπισκόπου στην εγκατάσταση του νέου Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών

Στην διαδικτυακή συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών, όπου εγκαταστάθηκε ο νέος Πρόεδρος κ. Λουκάς Γ. Χριστοφόρου και ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνιος Ρεγκάκος για το έτος 2021 συμμετείχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Μετά την προσφώνηση της απερχόμενης Προέδρου κ. Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, ο κ. Χριστοφόρου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο, καθώς και τους πολιτικούς και ακαδημαϊκούς που τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατόπιν, ο νέος Πρόεδρος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ενέργεια» και αναφέρθηκε στην ενέργεια ως βασικό στοιχείο του φυσικού κόσμου, αλλά και του πολιτισμού τονίζοντας πως στο μέλλον ο πολιτισμός θα εξαρτηθεί περισσότερο από την ενέργεια. Μίλησε, ακόμη, για την σχέση «Ενέργεια και φτώχεια» κάνοντας λόγο για καινοτόμα προγράμματα, όπου η βασική πρόκληση είναι να εξασφαλιστεί οικονομικά προσιτή πρόσβαση στην ενέργεια για όλους τους λαούς. «Η φτώχεια στερεί στον άνθρωπο την ελπίδα και ο άνθρωπος πρέπει να έχει ελπίδα για να μπορέσει να ζήσει ειρηνικά με τους συνανθρώπους του» υπογράμμισε ο κ. Χριστοφόρου.

Tags
Back to top button