Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δγμογλίδου για Νομική: «Η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει προσπάθεια να αλλάξουν τα πανεπιστήμια» (βίντεο)

Στιγμές έντασης και βίας εκτυλίχθηκαν σε αίθουσα της Νομικής Σχολής Αθηνών, όταν σε εκδήλωση ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στην αίθουσα και επιτέθηκε σε φοιτητές και καθηγητές.

Μάλιστα, χτύπησαν στο κεφάλι με πυροσβεστήρα έναν υποψήφιο διδάκτορα ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει φοιτήτριες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έφτασε στον χώρο αφού οι κουκουλοφόροι είχαν ήδη φύγει.

Μιλώντας στο Mega, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου αποκάλυψε: «Εμείς ενημερωθήκαμε αφού αποχώρησαν τα άτομα από τον χώρο του πανεπιστημίου».

«Επιτέθηκαν απρόκλητα κάποια άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, σε φοιτητές. Ένας από αυτούς τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Προσπαθούν να ελέγξουν οι αστυνομικοί αν όντως εισήλθαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και εξήλθαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια της πορείας τους σίγουρα υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό. Έχουν προσπαθήσει τα θύματα, όσοι ήταν μέσα στον χώρο, να δώσουν περιγραφές», δήλωσε η κα. Δημογλίδου.

«Δεν έχουν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για να μπορέσουμε καταλήξουμε σε ποιον χώρο κινούνταν, αν προέρχονται μέσα από το πανεπιστήμιο ή όχι, είναι κάτι το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.


Όσον αφορά την πανεπιστημιακή Αστυνομία, η Κωνσταντία Δημογλίδου δήλωσε:

 

«Ανοίγει συνεχώς η συζήτηση για την πανεπιστημιακή Αστυνομία χωρίς να ανοίγει η συζήτηση για το τι έχουν κάνει τα πανεπιστημιακά ιδρύματα για την ασφάλειά τους. Η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια να αλλάξουν τα πανεπιστήμια. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Tags
Back to top button