Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Δεσμεύονται οι μετοχές του Μ.Σάλλα στην Παγκρήτια Τράπεζα από την Αρχή για την καταπολέμηση του «βρώμικου χρήματος»!

Στη δέσμευση των μετοχών που κατέχει στην Παγκρήτια Τράπεζα ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, προχώρησε η Αρχή για την καταπολέμηση του «βρώμικου χρήματος», με επικεφαλής την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αννα Ζαΐρη.

Η απόφαση δεν προέρχεται από την Εισαγγελία αλλά από την η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων και είναι ένδειξη ότι εξετάζεται η προέλευση των κεφαλαίων που διέθεσε για την αγόρά των μετοχών της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Η δέσμευση αφορά τόσο τις μετοχές του κ. Σάλλα όσο και εταιρειών συμφερόντων του οι οποίες επίσης μετέχουν στην Παγκρήτρια Τράπεζα.

Όπως έγινε γνωστό η δέσμευση έγινε όχι για συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων που έχει ο Μιχάλης Σάλλας την περίοδο που ήταν ο ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς και οι οποίες βρίσκονται είτε σε ανακριτική έρευνα η σε έρευνα από τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Η απόφαση αυτή πλήττει το προφίλ του πρώην ισχυρού άνδρα της Τράπεζας Πειραιώς και τον θέτει δύσκολη θέση, καθώς δίδεται «σήμα» ότι οι δικαστικές εκκρεμότητες που έχει, συσσωρεύονται...

Tags
Back to top button