Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέσμευση Μηταράκη για άμεση αποκατάσταση της Βολισσού μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει έμπρακτα τη Βολισσό για την αποκατάσταση και την οικονομική ανάταξη της περιοχής μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές εξέφρασε με ανάρτησή του ο Νότης Μηταράκης.

Σε ανάρτησή του στο «X», ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη μεγάλη καταστροφή που έχει συντελεστεί στη Βολισσό, σημειώνοντας ότι «ο πόνος των κατοίκων είναι αβάσταχτος».

Όπως αναφέρει στο post, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τον πρόεδρο της Βολισσού και ενημερώθηκε για τις άμεσες ανάγκες που αντιμετωπίζει η περιοχή. Ο ίδιος ο κ. Μηταράκης βρέθηκε επιτόπου, συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε από πρώτο χέρι τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους.

Ο υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες όχι μόνο σε επίπεδο δηλώσεων, αλλά με πράξεις. Όπως υπογράμμισε, η στήριξη θα αφορά τόσο την αποκατάσταση των ζημιών όσο και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

«Από σήμερα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση των πληγέντων», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ταχύτητα στις διαδικασίες.
 

Tags
Back to top button