Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν μάσησε ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Τα έψαλλε δημοσίως στον Τούρκο ομόλογο του

Με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη συναντήθηκε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Daily Sabah, η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της 179ης συνόδου των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο Ακάρ συναντήθηκε αρχικά με τον αρχηγό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγό Τζόζεφ Ντάνφορντ και στη συνέχεια είδε τον Έλληνα ΑΓΕΕΘΑ.

Η τουρκική εφημερίδα επισημαίνει πως οι δύο άντρες είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο στις 28 Απριλίου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη στρατιωτική πηγή που μίλησε στο news.gr, ο Έλληνας ΑΓΕΕΘΑ ζήτησε από τον Ακάρ να σταματήσει η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και να τρέξουν οι διαδικασίες για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα.

Tags
Back to top button