Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν καταλαβαίνουν στην Κρήτη τα μέτρα -Ανοιξε καφενείο, κομμωτήριο, στούντιο τατουάζ -Εξι συλλήψεις

Βαριές καμπάνες και πρόστιμα για όσους καταστηματάρχες δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Εστιατόρια, καφέ, εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά και στην Κρήτη, τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές περιπολούν σε δρόμους και χωριά κάνοντας ελέγχους για να διαπιστώσουν αν ιδιοκτήτες αλλά και επιχειρηματίες τηρούν το μέτρο για κλειστά τα καταστήματα.

Μάλιστα μόνο στο Ηράκλειο έχουν ήδη βρεθεί έξι παραβάτες οι οποίοι συνελήφθησαν και δικάστηκαν στο Αυτόφωρο με βαριές ποινές.

Εξι συλλήψεις στο Ηράκλειο για τα μέτρα για τον κορωνοϊό


Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν την περασμένη Παρασκευή με  έναν κομμωτή, έναν ιδιοκτήτη καφενείου καθώς κι έναν ιδιοκτήτη φούρνου με τραπεζοκαθίσματα που δεν πήραν στα σοβαρά τα μέτρα για το κλείσιμο των καταστημάτων που είχε λάβει και άνοιξαν κανονικά τις επιχειρήσεις τους. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν ενώ οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο με το δικαστήριο να τους καταδικάζει σε ένα χρόνο φυλάκισης και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ.


Την επόμενη ημέρα καταγράφηκαν άλλες δύο συλλήψεις. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη στούντιο τατουάζ κι έναν ιδιοκτήτη καφενείου που επίσης ήρθαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης.

Καφενείο ανοιχτό παρά την απαγόρευση για τον κορωνοϊό


Το απόγευμα της Δευτέρα σημειώθηκε νέα σύλληψη και συγκεκριμένα σε χωριό του δήμου Γόρτυνας. Οι αρχές εντόπισαν ένα καφενείο ανοιχτό με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μήνες με αναστολή.


Οπως αναφέρει το cretapost.gr, οι έλεγχοι συνεχίζονται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας των πολιτών.
 

Tags
Back to top button