Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Δεν έχουν τέλος οι "φασαρίες" στο Euro- Ρουμάνοι οπαδοί φώναζαν "Πούτιν" στους Ουκρανούς (Βίντεο)

Η Ρουμανία αναμετρήθηκε με την Ουκρανία στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου για το Euro 2024, με τους Ρουμάνους οπαδούς να φωνάζουν το όνομα του Πούτιν προς τους Ουκρανούς.

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση Ρουμανία – Ουκρανία για τους ομίλους του Euro 2024, καθώς μια μερίδα των οπαδών της Ρουμανίας θέλησαν να πικάρουν τους αντιπάλους τους, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο λόγος για την συγκεκριμένη κίνηση αφορά φυσικά τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο οποίος ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 και κρατάει ακόμα και σήμερα.

Μια αν μη τι άλλο πολύ άσχημη κίνηση που δεν τιμάει σε καμία περίπτωση την ευγενή άμυλα και αυτά που πρεσβεύει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο.

Όλο αυτό το σκηνικό αναμένεται να έχει κυρώσεις, καθώς η UEFA έχει αυστηρή νομοθεσία για τέτοιες περιπτώσεις.

Tags
Back to top button