Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Davis Cup: Νίκη Τσιτσιπά επί του Σέιμποθ Ουάιλντ - Έκανε το 1-1 για την Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ τον Τιάγκο Σέιμποθ Ουάιλντ και έκανε το 1-1 για την Ελλάδα κόντρα στη Βραζιλία στο Davis Cup, με τη… μονομαχία να συνεχίζεται την Κυριακή (14/9).

Οι Βραζιλιάνοι ήταν αυτοί που είχαν ανοίξει το σκορ στον αγώνα με την Ελλάδα καθώς ο Ζοάο Φονσέκα είχε νικήσει νωρίτερα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) τον Στέφανο Σακελλαρίδη στο κεντρικό court του ΟΑΚΑ.

Η ισοφάριση, επομένως, ήταν απαραίτητη και ήρθε μέσω του Τσιτσιπά, ο οποίος καθάρισε με 2-0 σετ τον Γουάιλντ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε με 6-2 το πρώτο σετ και με 6-1 το δεύτερο, εξασφαλίζοντας εύκολα τη νίκη.

Έτσι, το σκορ έγινε 1-1 στη μονομαχία με τη Βραζιλία και η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή (14/9) με τουλάχιστον δύο αγώνες.

Tags
Back to top button