Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δανία: Σε χειροβομβίδες αποδίδονται οι εκρήξεις στην πρεσβεία του Ισραήλ

«Η αστυνομία εκτιμά ότι οι εκρήξεις στην πρεσβεία του Ισραήλ προκλήθηκαν από δύο χειροβομβίδες», δήλωσε ο Γενς Γέσπερσον, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κοπεγχάγης κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου διευκρινίζοντας ότι τρεις Σουηδοί έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας.

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί μετά τις εκρήξεις, οι οποίες σημειώθηκαν σε άμεση γειτνίαση με την πρεσβεία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές στο ίδιο το κτήριο, ανακοίνωσε η πρεσβεία. Ένα κοντινό εβραϊκό σχολείο έκλεισε για όλη την ημέρα μετά τις εκρήξεις.

«Είναι σαφές ότι η ισραηλινή πρεσβεία βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση και αυτό είναι φυσικά επίσης μια οπτική γωνία που εξετάζουμε», δήλωσε ο αναπληρωτής υποδιοικητής Γιάκομπ Χάνσεν της αστυνομίας της Κοπεγχάγης.

Tags
Back to top button