Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δανία: Μετάλλαξη Όμικρον2 - Προς κατάργηση των περιοριστικών μέτρων

Η «Όμικρον 2», όπως συνηθίζεται να αποκαλείται η υποπαραλλαγή ΒΑ.2 του κορονοϊού, η οποία έχει καταστεί κυρίαρχη στη Δανία, φαίνεται πως είναι πιο μεταδοτική σε σύγκριση με την ΒΑ.1, εκτίμησε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας, ο Μάγκνους Χόνικε. «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η υποπαραλλαγή ΒΑ.2 προκαλεί βαρύτερη νόσηση, αλλά πρέπει να είναι πιο μεταδοτική», ανέφερε ο Χόνικε σε συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας της Δανίας τόνισε πως η κυβέρνηση έχει την στήριξη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας στο σχέδιό της να καταργήσει όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σκανδιναβική χώρα χαλάρωσε τους περιορισμούς πριν από δύο εβδομάδες έπειτα από ένα λονκντάουν διάρκειας ενός μήνα, επιτρέποντας την επαναλειτουργία των κινηματογράφων και των χώρων μουσικών εκδηλώσεων. Ωστόσο ορισμένοι περιορισμοί παραμένουν, όπως το περιορισμένο ωράριο λειτουργίας για τα εστιατόρια και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Tags
Back to top button