Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

CNN Turk: Βαλίτσες και προσωπικά αντικείμενα του Κασόγκι βρέθηκαν σε όχημα του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας

Η τουρκική αστυνομία βρήκε δύο βαλίτσες και προσωπικά αντικείμενα που πιστεύεται ότι ανήκουν στον δολοφονηθέντα Σαουδάραβα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησε σε ένα όχημα του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ανέφερε ότι η μια ομάδα Σαουδαράβων συνόδευε τους Τούρκους ερευνητές, την ώρα που διεξήγαγαν την έρευνα στον χώρο στάθμευσης όπου εντοπίστηκε το όχημα, στη συνοικία Σουλτάνγκαζι χθες.

Στον ιστότοπό του το CNN Turk αναφέρει ότι οι ερευνητές βρήκαν έναν υπολογιστή και έγγραφα εντός του οχήματος, που όπως λένε ανήκουν στον Κασόγκι.

Τούρκοι αξιωματούχοι υποπτεύονται ότι ο Κασόγκι δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε εντός του προξενείου από Σαουδάραβες πράκτορες τη 2α Οκτωβρίου. Δεν φάνηκε να μεταφέρει προσωπικά αντικείμενα όταν εισήλθε στο προξενείο εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τα βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης.

Η έρευνα στο όχημα στον υπόγειο χώρο στάθμευσης σταμάτησε και θα ξεκινήσει εκ νέου αύριο το πρωί, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Η κοινή ομάδα που συγκροτήθηκε από Τούρκους και Σαουδάραβες ερευνητές διεξήγαγε επίσης έρευνες στην κατοικία του γενικού προξένου και στο γενικό προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Tags
Back to top button