Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Champions League: Σκέψεις για αλλαγή της μορφής της διοργάνωσης από το 2022

H UEFA επιθυμεί να διατηρήσει τα μεγάλα ονόματα στο Champions League και έτσι υπάρχουν συζητήσεις για αλλαγή της μορφής της διοργάνωσης από το 2022 και όχι το 2024 που ήταν προγραμματισμένο.

Μέσα σε όλη αυτή την τρέλα με τη δημιουργία και το τέλος της ευρωπαϊκής Super League, η UEFA ανακοίνωσε και το νέο format της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης του κόσμου, η οποία διευρύνεται, πολλαπλασιάζεται και θα προσφέρει περισσότερα παιχνίδια και χρήματα.

Ωστόσο, αυτό αναμένεται να συμβεί από το 2024, κάτι που όπως επισήμανε και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι καταστροφικό. Κάπως έτσι λοιπόν οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές κατανοούν ότι για το καινούργιο Champions League, το πιο θεμιτό θα ήταν να ξεκινήσει από αυτό κιόλας το καλοκαίρι ή έστω από το επόμενο και σε καμία περίπτωση νωρίτερα. Φυσικά κάτι τόσο άμεσο από πολλούς θεωρείται αδύνατο, αλλά αυτό θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.

Tags
Back to top button