Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Champions League: Άγνωστο το μέλλον για το Λειψία - Λίβερπουλ - Μπλόκο της γερμανικής κυβέρνησης

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λειψία και Λίβερπουλ στις 16 Φεβρουαρίου στην Γερμανία για τους «16» του Champions League.

Οι αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στους «κόκκινους» της Αγγλίας σε γερμανικό έδαφος. Επί της ουσίας πρόκειται για μια πρώτη τοποθέτηση από εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, ο οποίος δήλωσε ότι η απαγόρευση εισόδου επισκεπτών από το Ηνωμένο Βασίλειο «... δεν προβλέπει εξαιρέσεις για επαγγελματίες αθλητές.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος της Λιεψίας ενημερώθηκε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε εξαιρέσεις». Οι δηλώσεις έγιναν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, με αφορμή το επίσημο αίτημα που είχε απευθύνει η Λειψία, να δοθεί άδεια στη Λίβερπουλ να «πετάξει» στη Γερμανία. 

Εδώ και μία εβδομάδα οι γερμανικές αρχές έχουν απαγορεύσει τις πτήσεις από χώρες στις οποίες που έχουν επηρεαστεί από τη μετάλλαξη του ιού Covid-19, με εξαίρεση Γερμανούς υπηκόους που επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 17/2, δηλαδή μία ημέρα μετά τον αγώνα. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι και συνεπώς η Λειψία ήδη εξετάζει το plan B το οποίο προβλέπει είτε να γίνει το ματς σε γήπεδο εκτός Γερμανίας, είτε «αναστροφή» της έδρας και διεξαγωγή του στο «Ανφιλντ».

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ρεβάνς θα γίνει στη Λειψία στις 10 Μαρτίου, ημερομηνία στην οποία ίσως η κατάσταση να έχει ομαλοποιηθεί.

Tags
Back to top button