Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Bugatti - Rafale: Μια μάχη μεταξύ των κορυφαίων της γαλλικής βιομηχανίας

Από τη μία το ισχυρότερο κι ένα από τα ταχύτερα τετράτροχα που έχουν πατήσει ποτέ τους τροχούς τους στην άσφαλτο. Από την άλλη, το πολυδιαφημισμένο μαχητικό αεροσκάφος Rafale.

Η Bugatti πραγματοποίησε την απόλυτη κόντρα. Μια μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευών της γαλλικής βιομηχανίας. Το ραντεβού δόθηκε στη ναυτική βάση Landivisiau, με το θέαμα να κόβει την ανάσα, όπως γραφει ο Λουκάς Παπαλάμπρου στο zougla.gr.

Οδηγός και πιλότος πήραν θέση στα cockpit περιμένοντας το σήμα για να επιταχύνουν. Λίγο αργότερα η άσφαλτος αρχίζει να δονείται, ο ήχος είναι εκκωφαντικός. Η Chiron Sport «Les Légendes du Ciel» πετάγεται σαν βέλος εμπρός, το μαχητικό Rafale ακολουθεί.

Κοινή στρατιωτική άσκηση Γαλλίας-Κύπρου με την συμμετοχή μαχητικών Rafale

1.500 ίπποι εναντίον 5.727 PS. Το hyper sport car προηγείται αμέσως. Επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα Έκρηξη οκτανιών σε αεροδιάδρομοσε 2,4 δευτερόλεπτα, φθάνει στα 200 σε 6,1΄΄ και η βελόνα του κοντέρ ακουμπά τα 300 χλμ./ώρα μετά από 13,1 δεύτερα. Τα 400 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 32,6 δευτερόλεπτα.

Το αεροσκάφος έπιασε τα 165 χλμ./ώρα σε 150 μέτρα και τα 210 μετά από 250 μέτρα. Απογειώθηκε μετά από 450 μέτρα με ταχύτητα 260 χλμ./ώρα και μετά χάθηκε στα σύννεφα.

Νικητής σε αυτή τη μάχη δεν υπήρξε. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του εγχειρήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές κάθε κατασκευής, τη δύναμη, την επιτάχυνση και τη ροπή, Bugatti Chiron Sport «Les Légendes du Ciel και Dassault Rafale Marine jet αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, η συγκεκριμένη έκδοση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας δημιουργήθηκε για να τιμήσει το γαλλικό πολεμικό ναυτικό Etienne Bauer και η ονομασία «Les Légendes du Ciel» σημαίνει «Οι θρύλοι των Αιθέρων».

Tags
Back to top button