Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βριλήσσια: Σάλο προκαλέι 49χρονος καταστηματάρχης - Είχε βάλει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες

Στα χέρια της Αστυνομίας παραδόθηκε ένας 49χρονος καταστηματάρχης στα Βριλήσσια, κατηγορούμενος για τοποθέτηση κρυφών καμερών στις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματός του. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο άνδρας είχε τοποθετήσει τις κάμερες χωρίς τη συγκατάθεση ή την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παρακολουθώντας κρυφά τις πελάτισσες και το προσωπικό του καταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 49χρονος οι κρυφές κάμερες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε αθέατο σημείο πίσω από καλωδιώσεις με μονωτική ταινία στις τουαλέτες της επιχείρησής του στα Βριλήσσια. Αναφέρει η ιστοσελίδα skai.gr

Εργοδότης απέλυσε υπάλληλο μετά από τεστ DNA που αποκάλυψε πως είναι συγγενείς

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μάλιστα φέρεται να έχει παραδεχθεί ήδη την πράξη του και να έχει πει στους αστυνομικούς ότι το έκανε διότι είναι εξαρτημένος από την πορνογραφία.

 

Tags
Back to top button