Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Διαδηλωτής διέκοψε την ομιλία του πρωθυπουργού Στάρμερ

Ο διαδηλωτής φώναζε συνθήματα για τον πόλεμο στη Γάζα. Ο Στάρμερ συνέχισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

«Αυτός ο τύπος προφανώς βρήκε ένα πάσο από το συνέδριο του 2019. Αλλάξαμε το κόμμα», αστειεύτηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός. «Ενώ εκείνος διαμαρτυρόταν, εμείς αλλάζαμε το κόμμα, για αυτό έχουμε κυβέρνηση των Εργατικών», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα, ο Στάρμερ είχε ζητήσει να υπάρξει «αυτοσυγκράτηση» και «αποκλιμάκωση» στα σύνορα μεταξύ του Ισραήλ και του Λιβάνου, μετά τους βομβαρδισμούς από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 550 άνθρωποι στην Δευτέρα. Κάλεσε επίσης «όλες τις πλευρές να αποφύγουν μια καταστροφή» και ζήτησε να συμφωνηθεί «αμέσως κατάπαυση του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας.

Κάνοντας ένα σαρδάμ, ακούστηκε να ζητάει την επιστροφή των «λουκάνικων» στις εστίες τους, μπερδεύοντας τις λέξεις sausages και hostages (όμηροι). Διόρθωσε όμως πολύ γρήγορα το λάθος του, με τους συνέδρους να τον χειροκροτούν.

Σχολιάζοντας την εσωτερική πολιτική κατάσταση, ο Στάρμερ προειδοποίησε ότι η αλλαγή στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι «ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο», έπειτα από 14 χρόνια συντηρητικών κυβερνήσεων αλλά ο ίδιος είναι έτοιμος να λάβει «τις αναγκαίες αποφάσεις».

«Θα είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, ουδέποτε υπονόησα το αντίθετο, αλλά (…) να είστε σίγουροι, η δουλειά έχει ξεκινήσει», τόνισε.

Ο Στάρμερ υποσχέθηκε επίσης ότι το κόστος για να καλυφθούν τα ελλείμματα στα δημοσιονομικά θα μοιραστεί δίκαια και όλες οι πολιτικές της κυβέρνησής του θα χρηματοδοτούνται σωστά. «Καταλαβαίνω ότι πολλές από τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε θα είναι αντιδημοφιλείς (…) αλλά το κόστος για την κάλυψη της μαύρης τρύπας στα δημόσια οικονομικά, αυτό θα μοιραστεί δίκαια», υπογράμμισε.

Tags
Back to top button