Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

«Βράζουν» στην ΑΕK: «Το έγκλημα δεν πρόκειται να περάσει έτσι»

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ , ενώ μίλησαν για ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος.

Πέραν του ότι θεωρούν άδικη την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, στην Ένωση φωνάζουν για τη φάση πέντε λεπτά νωρίτερα, όταν ο Καμάου κλώτσησε στο κεφάλι και προκάλεσε αιμορραγία στον Χατζισαφί.

Τα σοβαρά λάθη συνεχίστηκαν και στη συνέχεια της αναμέτρησης, με τους Φωτιά και Σκουλα (VAR) να κλείνουν τα μάτια και στο σπρώξιμο του Ντουρμισάι στην πλάτη του Βράνιες, στην φάση από την οποία ήρθε και το πρώτο γκολ των Κρητικών.

Βέβαια, υπάρχει και το τρίτο γκολ του ΟΦΗ στο οποίο ο Ντουρμισάι που βρίσκονταν σε ελεγχόμενη θέση, φαίνεται να επηρεάζει τη φάση. Η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay δεν ήρθαν ποτέ στις οθόνες κι αυτό διότι απόφαση για το ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR, που στη προκειμένη περίπτωση ήταν ο Σκουλάς. Η στάση αυτή, ωστόσο, από τον VAR προκάλεσε και ερωτήματα από πλευράς ΑΕΚ, η οποία αναρωτιέται για το αν «όντως το VAR έλεγξε τις επίμαχες φάσεις» και «γιατί δεν τις έδωσε στον “αέρα” για να δει όλη η Ελλάδα».

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν ότι το θέμα θα το διευκρινίσουν και προς την πλευρά της ΚΕΔ, ενώ με επίσημη ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν «έγκλημα» τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (19/09) στο Ηράκλειο.

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι», αναφέρει η επίσημη θέση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Tags
Back to top button